Gastrobar Onder de Pannen

Dinerbon Terschelling Gastrobar Onder de Pannen
Adres
Heereweg 22
8891HS Terschelling
Telefoon
0562 448390
Dinerbon Terschelling Gastrobar Onder de Pannen
Dinerbon Terschelling Gastrobar Onder de Pannen
Dinerbon Terschelling Gastrobar Onder de Pannen

Aan de Heereweg in Terschelling staat Gastrobar Onder de Pannen. U kunt hier vanaf nu ook terecht met uw dinerbon, want deze accepteren zij graag! Gemoedelijkheid staat centraal in Gastrobar Onder de Pannen. Het is hier lekker eten voor een betaalbare prijs, maar dat niet alleen! De vertrouwde gezelligheid van Onder de Pannen zult u ook bij elk bezoek opnieuw ervaren. Het is voor velen een vast adres om te bezoeken. Dit komt door de mooie locatie en het leuke personeel van Onder de Pannen. Zij laten u altijd thuis voelen door hun gastvrijheid. Zo wordt u fijn bediend op het binnen- en buitenterras. Het buitenterras is geopend met mooi weer.

In de keuken staan drie koks die de lekkerste gerechten voor u klaar maken! Er is namelijk voor ieder wat wils: van vlees tot vis of heerlijk vegetarisch. U kunt dus naast uw dinercheque gerust gezelschap meenemen. Naast de standaard menukaart is er ook iedere dag een verrassend dagmenu. Zo blijft de kaart wisselend en blijft er iedere dag volop keuze aan verschillende lekkernijen! De cappuccino’s bij van Onder de Pannen zijn in sommige gevallen ware kunstwerken. U moet het echt eens beleven!

U kunt van dinsdag tot en met zondag bij de gastrobar terecht. Zij zijn deze dagen geopend vanaf 16:00 uur. Reserveren mag altijd. Zij hopen u dan ook binnenkort eens te mogen ontvangen met uw gezelschap en uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10