De Dining

Dinerbon Vlieland De Dining
Adres
Havenweg 70
8899BC Vlieland
Telefoon
0562 451020
Dinerbon Vlieland De Dining
Dinerbon Vlieland De Dining
Dinerbon Vlieland De Dining
Dinerbon Vlieland De Dining

Havenpaviljoen Restaurant De Dining vind je aan de vernieuwde jachthaven van het Waddeneiland Vlieland, aan de Havenweg 70. Het etablissement, dat in 2009 werd geopend is voorzien van een frisse, moderne inrichting en biedt ruim plaats aan talloze gasten. Bij mooi weer zullen die gasten naar alle waarschijnlijkheid liever op het grote terras van De Dining plaatsnemen. Je kunt daar desgewenst op heerlijke loungebanken van een hapje en drankje genieten terwijl je uitkijkt over de Waddenzee. Vanwege de nabijgelegen jachthaven is het restaurant ook een geliefde pleisterplaats bij een ieder die het eiland met z’n eigen boot bezoekt. De Dining is elke dag van de week open. Je kunt er van maandag tot en met zondag van 10 uur ‘s morgens tot middernacht met je dinerbon of dinercheque terecht.

De aangenaam ruime openingstijden van het restaurant zorgen ervoor dat je er zowel van een lunch als van een diner kunt genieten. Daarnaast is er natuurlijk ook volop gelegenheid om er op elk moment van de dag en de avond koffie, thee of andere dranken te drinkken. De Dining beschikt in dat kader zelfs over speciale dranken-, wijn- en borrelkaarten. De lunch bij dit restaurant kan onder meer bestaan uit soep, sandwiches, tosti’s, burgers, panini’s of salades, Daarnaast prijken op de lunchkaart klassiekers, zoals uitsmijters en ambachtelijke kroketten. De lunch wordt tot half 6 in de vooravond geserveerd. Daarna is het bij De Dining tijd om de smaakpapillen van de gasten te verwennen met een overheerlijk diner. In een restaurant op een door water omgeven eiland spreekt het eigenlijk voor zich dat je op de menukaart veel visgerechten aantreft en De Dining stelt wat dat betreft zeker niet teleur. Ben je geen visliefhebber? Dan kun je bij dit restaurant ook uit vlees- of vegetarische gerechten kiezen. Je besluit je smulpartij bij dit restaurant natuurlijk met een heerlijk nagerecht, zoals bijvoorbeeld een Coupe Vlieland, met vanille-ijs, cranberry compote en slagroom.

Ongeacht of je nu een eilandbewoner bent of dat je Vlieland als vakantieganger bezoekt, als je je dinercheque of je dinerbon meeneemt naar De Diner kun je er met het beschikbare saldo (deels) al je genuttigde consumpties betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10