Gestrand Eten Aan Zee

Dinerbon Vlieland Gestrand Eten Aan Zee
Adres
Havenweg 3
8899BB Vlieland
Telefoon
056-2451195

Gestrand is een sfeervol strandpaviljoen gelegen op één van de mooiste plekjes van Vlieland, aan de Havenweg. Daar heeft u vanaf ons terras een fantastisch uitzicht op zee en kunt u de boten zien varen. Vanaf nu kunt u hier ook neer strijken met uw dinerbon op zak.

Geniet van de authentieke sfeer van onze inrichting, die geïnspireerd werd door de zee en het strand, en doe u tegoed aan heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Herken eilander smaken in een stoofpotje van lam met rozemarijn, een biefstuk met cranberry paté, een stoofpot van Noordzeevis, kabeljauw met kruidenpasta en een wellington met geitenkaas en pastinaak. Bij Gestrand komt u heerlijk tot rust met onze heerlijke smaken en vriendelijke personeel. Kom zitten voor een lunch, diner of gewoon voor een cappucino. Alles wordt door ons met veel liefde en passie voor de producten bereidt. Laat u verwennen en voel u helemaal thuis op Vlieland, het fijnste eiland dat Nederland bezit. Wij denken uiteraard ook aan uw kinderen met de kindermenukaart en kunnen rekening houden met vele allergieën en dieetwensen.

Lunchen of dineren op een unieke locatie, met een fantastisch uitzicht of in een warme inrichting die u gelijk op vakantie doet voelen? Kom helemaal tot rust in Gestrand, Eten aan zee. Proef de smaak van Vlieland en geniet van de zilte bries. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die er alles aan doen om u op uw gemak te stellen en thuis te laten voelen. Ook met uw dinercheque bent u bij ons altijd van harte welkom. Komt u snel een keertje bij ons langs?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10