Grandcafe De Oude Stoep

Dinerbon Vlieland Grandcafe De Oude Stoep
Adres
Dorpsstraat 81
8899AD Vlieland
Telefoon
0562 453 043

Grand Café de Oude Stoep vindt u in pittoreske Dorpsstraat van Oost-Vlieland. Deze gezelligste en bekendste straat van Vlieland is dé plek om uw dinerbon te verzilveren.

Neem plaats in onze lichte en gezellige inrichting, geïnspireerd door de sfeer van het nabije strand. Van binnen en van buiten straalt dit monumentale pand allure en sfeer uit. In de zomer kunt u de hele dag genieten van de zon en een uniek uitzicht op de Waddenzee op ons waddenterras. Bij ons kunt u genieten van een lekkere lunch of een voortreffelijk diner. De specialiteit op een eiland is natuurlijk altijd vis. Wij blijven zeker niet achter, met onder andere een uitmuntende zalmmoot, een hele schol en een zeebaarsfilet met bieslook crèmesaus. Ook voor een mooie stukje vlees zit u bij ons goed. Kies bijvoorbeeld voor de gemarineerde spareribs, de rib eye met bearnaisesaus of de Schotse kogelbiefstuk met kruidenboter. Natuurlijk hebben we ook aan de vegetariërs en aan de kinderen gedacht. Sluit de maaltijd af met een chunky brownie, ananas-munt salade of een kaasplankje met drie soorten kaas. Bij alles schenken wij goede glazen wijn. Met allergiën en diëten kan natuurlijk altijd rekening worden gehouden.

Lunchen of dineren op een unieke locatie, met een fantastisch uitzicht of in een warme inrichting die u gelijk op vakantie doet voelen? Kom helemaal tot rust in Grand Café de Oude Stoep. Proef de smaak van Vlieland en geniet van de zilte bries. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die er alles aan doen om u op uw gemak te stellen en thuis te laten voelen. Ook met uw dinercheque bent u bij ons altijd van harte welkom. Komt u snel een keertje bij ons langs?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10