Eetcafé Duhoux

Dinerbon Wirdum Eetcafé Duhoux
Adres
Greate Buorren 4-8
9088AE Wirdum
Dinerbon Wirdum Eetcafé Duhoux
Dinerbon Wirdum Eetcafé Duhoux
Dinerbon Wirdum Eetcafé Duhoux

Wanneer je in Friesland bent, is het zeker de moeite waard om te stoppen bij Eetcafé Duhoux. Dit eetcafé ligt in het dorp Wirdum dat vlak onder Leeuwarden ligt. Na een dagje Leeuwarden, kunt u dus gezellig neerstrijken in Eetcafé Duhoux, maar er is meer te doen in de buurt. Er zijn namelijk ook veel mooie wandel- en fietsroutes in de buurt. Wanneer u bereid bent iets verder weg te gaan, is het ook mogelijk een dagje naar een waddeneiland te gaan.

 

Eetcafé Duhoux bevindt zich samen met het gelijknamige hotel in een gebouw. Naast dat het eetcafé binnen is, is het in de zomer ook heerlijk om op het terras plaats te nemen. Wat leuk is aan het eetcafé, is dat er naast hotelgasten, ook veel lokale bevolking te vinden is. Zoals vaak gezegd wordt: waar veel lokale bevolking zit te eten, daar is het eten en de sfeer goed. Verder is het fijn dat u bij Eetcafé Duhoux uw dinerbon of dinercheque in kunt leveren.

 

Op de kaart is een grote verscheidenheid aan gerechten te vinden. Voor de lunch is er keuze uit verschillende brood-, eier- en warme gerechten. Daarnaast kunt u kiezen voor een tosti, soep, salade of een kindergerecht voor de kleintjes. Bij het diner is er ook veel keuze. Gaat u voor bospaddenstoelensoep of voor een carpaccio? Houdt u meer van in roomboter gebakken paling, van een groentequiche of van een runderstoof? En voor het nagerecht: vindt u ijs lekkerder of gaat u toch voor een kaasplankje? Dit is slechts een greep uit alle gerechten die het eetcafé aanbiedt.

 

Wanneer u in Friesland bent, is het dus zeker de moeite om langs te komen. Tot 17:00 kunt u genieten van een heerlijke lunch bij Eetcafé Duhoux. Van 17:00 tot 20:30 is het mogelijk om te dineren. Verder is er voor ieder wat wils, dus het is een perfect eetcafé voor iedereen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10