Hotel Duhoux

Dinerbon Wirdum Hotel Duhoux
Adres
Greate Buorren 4-8
9088 AE Wirdum
Telefoon
058 - 2551513
Dinerbon Wirdum Hotel Duhoux

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Wirdum, Friesland? Dan is Eetcafé Duhoux voor u wellicht the place to be! Eetcafé Duhoux is een onderdeel van Hotel Duhoux, dat al sinds 1916 een begrip is in Wirdum en Wijde omtrek. Het bestaat in 2016 dan ook 100 jaar! Kom dat mee vieren met uw dinercheque en beleef een avond vol gezelligheid en lekker eten in het mooie Friesland. Het dorpje Wirdum ligt slechts op zes minuten van de stad Leeuwarden en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor wandelen en fietsen in de omgeving of cultuur snuiven in de stad!

Het eetcafé is gezellig ingericht met mooie oude houten kasten en tafeltjes. Het zachte licht geeft een erg gezellige sfeer en de bediening is zeer vriendelijk. Neem op mooie dagen ook vooral plaats op het terras, waar u naast gasten uit het hotel ook de lokale bevolking aan kunt treffen. De gerechten op de kaart zijn de klassieke eetcafé gerechten, liefdevol bereid met de beste verse ingrediënten. Zo kunt u komen genieten van Toast met gerookte paling uit de Friesche meren, of van een lekkere tournedos. Vegetariërs kunnen proeven van de frisse spinazie strudel of vegetarische lasagne en ook voor de kinderen zijn er aparte gerechten verkrijgbaar.

Het team van Eetcafé Duhoux haalt er plezier uit om de gasten zo veel mogelijk te verwennen en hopen u snel te mogen ontvangen met uw dinercheque in het mooie Friese Wirdum.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10