Nice Flavour

Dinerbon Witmarsum Nice Flavour
Adres
Pingjumerstraat 21
8748BM Witmarsum
Telefoon
0517 531874
Dinerbon Witmarsum Nice Flavour
Dinerbon Witmarsum Nice Flavour
Dinerbon Witmarsum Nice Flavour
Dinerbon Witmarsum Nice Flavour

Eetcafé Nice Flavour vind je aan de Pingjumerstraat 21 in het Friese Witmarsum. De eetgelegenheid is voorzien van een hoofdzakelijk houten inrichting, waardoor een knusse, warme en huiselijke sfeer ontstaat. Uitbaters Dominick en Stefanie Corsius en hun personeelsleden maken het plaatje compleet vanwege de aanstekelijke gezelligheid. Nice Flavour is een echt familierestaurant waar zowel volwassenen als kinderen een prettige tijd kunnen beleven. Voor de kinderen is er namelijk een speeltuin beschikbaar en bij slecht weer kunnen ze zich binnen in de speelhoek van het eetcafé vermaken. Eet je graag in de open lucht, dan tref je het, want het etablissement heeft ook een eigen terras waar het op mooie lente- en zomerdag aangenaam toeven is. Nice Flavour is op maandag en dinsdag gesloten. Van woensdag tot en met zondag kun je er van12 uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Verse producten en hun heerlijke smaak staan bij Nice Flavour hoog in het vaandel. Het verklaart ook meteen de naam van het horecabedrijf. Die versheid uit zich onder meer in vers gesneden patat-friet, verse frikandellen en huisgemaakt room- en sorbetijs. Voor het bereiden van de verschillende gerechten gebruikt de chef-kok zoveel mogelijk lokale producten, waardoor de productieketen zo kort mogelijk blijft en de versheid nóg beter geproefd kan worden. Met het oog op de openingstijden van dit horecabedrijf kun je er zowel lunchen als dineren. Voor de lunch prijken er op de menukaart tal van heerlijke broodjes, tosti’s en uitsmijters. Dineren bij Nice Flavour betekent daarnaast -eigenlijk als vanzelfsprekend – dat je er van een volledig 3-gangendiner kunt genieten dat van start zou kunnen gaan met soep of salade als voorgerecht. Voor het hoofdgerecht biedt het eetcafé je keuze uit tal van vlees- en visvarianten, maar het is ook mogelijk om er van een heerlijke pizza te smullen. Wil je extra veel waar voor je geld, bezoek Nice Flavour dan op woensdag of donderdag, want dan is het namelijk respectievelijk spareribs- of biefstukdag en is het mogelijk om tegen een gereduceerde prijs van deze vleesgerechten te genieten.

Aangezien eetcafé Nice Flavour officieel acceptant is van de dinercheque en de dinerbon kun je er aan het einde van je smakelijke verblijf (deels) de rekening van je genuttigde consumpties mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10