Hotel Holland Inn Wolvega

Dinerbon Wolvega Hotel Holland Inn Wolvega
Adres
Steenwijkerweg 52
8471 LC Wolvega
Telefoon
0561 - 618847

Let op: In dit restaurant kan enkel met de fysieke cadeaukaart worden betaald. De e-vouchers worden niet geaccepteerd.

Bij het Hotel Holland Inn Wolvega hoort een bijzonder restaurant. Het gaat hier natuurlijk om restaurant ’t Holt. Dit Saksisch Koloniale restaurant staat bekend om zijn bijzondere mix tussen de Franse en Friese keuken. Er is voor ‘elck wat wils’ zoals ze dat in Friesland zeggen. Want er is ook meer dan genoeg keus voor de vegetariër, de veganist of als u last heeft van een bepaalde allergie. Bij dit hotel en restaurant is de gast nog steeds altijd koning en ze willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u ook betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

De kleine gast kan lekker kleuren of spelen in het speciale kinderhoekje of kleuren, terwijl de keuken een pannenkoekje, frikandelletje, kroketje of iets anders van de speciale kinderkaart bereidt. In het seizoen wordt er ook wild- en Friese aspergerechten geserveerd. Verder verzorgen ze graag speciale menu's of buffetten voor groepen tot 100 personen. Het hotel is een geweldige locatie voor een meerdaags familiefeest of bedrijfsuitje.

Er is in de omgeving van het hotel meer dan genoeg te beleven. Het zit bijvoorbeeld aan de kastelen route en is daardoor een uitstekende locatie voor een tussenstop of om te fungeren als begin-, of eindpunt. Als u geen fan van wandelen bent dan kunt u in de buurt ook fantastisch fietsen, of schaatsen of autorijden. Kom een keertje langs en leer op zijn Fries te genieten. Vergeet niet dat ze ook de Dinercheque van Diner Cadeau accepteren. Het personeel staat in ieder geval met smart op u te wachten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10