Sluiszicht

Dinerbon Workum Sluiszicht
Adres
Sud 119
8711 CT Workum
Telefoon
0515 - 541736
Dinerbon Workum Sluiszicht
Dinerbon Workum Sluiszicht
Dinerbon Workum Sluiszicht

Aan de rand van het karakteristieke stadje Workum en aan vaarwater De Dolte ligt restaurant Sluiszicht. Chef-kok Johan Hoekstra maakt hier heerlijke Frans/Nederlandse gerechten met een Friese invloed. Workum is een van de elf Friese steden die als stempelpost gelden voor de Elfstedentocht. Met het  Jopie Huisman Museum en de oude Blazerhaven is Workum een echt toeristisch stadje. Kom bij uw bezoek aan deze interessante stad ook zeker langs bij restaurant Sluiszicht. Uw Diner Cadeau Dinerbon is hier geldig!

In het restaurant is plaats voor ca. 50 gasten, maar op het terras aan het water kunnen zeker 75 gasten heerlijk dineren. Op dit terras kunt u de inkomende schepen de brug zien passeren. Hier wordt nog op de ouderwetse manier met een klomp naar het passagegeld gehengeld.

Wij serveren lunch en diner en ook voor uw feesten en partijen kunt u goed terecht bij restaurant Sluiszicht. Van een koffietafel, lopend buffet, groeps à La Carte tot een lunchpakket. Alles wordt door ons tot in de puntjes geregeld.

Op onze kaart staan allerlei heerlijke gerechten, waarvoor hoofdzakelijk streekproducten worden gebruikt. Restaurant Sluiszicht hoopt de Friese cultuur culinair te kunnen vertalen. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in gerechten als de Carpaccio van het Friese rund, de biefstuk van het Friese weiderund of de gambas op de wijze van sluiszicht.

Niet alleen voor onze gerechten, maar ook voor onze koffie en thee maken wij gebruik van de fijnste producten.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en te laten kennismaken met alles wat Friesland op culinair gebied te bieden heeft. Gebruik zeker uw dinercheque, want die accepteren wij graag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10