Broeder & Zuster

Dinerbon Aalten Broeder & Zuster
Adres
Landstraat 33A
7121 CN Aalten
Telefoon
0543 450741
Dinerbon Aalten Broeder & Zuster
Dinerbon Aalten Broeder & Zuster
Dinerbon Aalten Broeder & Zuster
Dinerbon Aalten Broeder & Zuster

In het historische stadscentrum van Aalten kun je heerlijk lunchen en dineren bij restaurant Broeder & Zuster. Dit informele restaurant is de beste bestemming voor een heerlijk avondje uit, hapje en drankje of natuurlijk voor een lekkere bak koffie en gebak. Neem altijd een dinercheque mee om nog voordeliger te kunnen genieten van dit heerlijke restaurant.

Restaurant Broeder & Zuster

De naam restaurant Broeder & Zuster is niet alleen een leuke en pakkende naam voor een restaurant. In de keuken staan ook een broer en zus. Dit familierestaurant is opgericht door een broer en zus die beide een passie hebben voor koken. Dit vind je dan ook goed terug op de royale menukaart van restaurant Broeder & Zuster. Eindeloos veel heerlijke gerechten uit verschillende keukens. Je kunt altijd kiezen voor een echte klassiekers, maar je ook laten verrassen door unieke ingrediënten en bijzondere combinaties.

Terras

In de zomermaanden kun je heerlijk buiten dineren. Geniet van ruime zitplaatsen op het terras van restaurant Broeder & Zuster. Maar ook in de koudere maanden is er zitplek op het terras. Dankzij de terrasverwarming kun je ook knus op het terras zitten in de winter. Dit is de ideale bestemming in Aalten om dan even een drankje te doen met vrienden of een gezellige dat te hebben.

Allergieën en vegetarisch

Iedereen is welkom bij restaurant Broeder & Zuster. Ook wanneer jij bepaalde voedselintoleranties of allergieën hebt, kun je hier fijn dineren. Geef altijd jouw dieetwensen door aan de bediening en er kan een gerecht op maat worden gemaakt. Ook wanneer je een vegetarisch dieet volgt, kun je hier altijd heerlijk dineren. Er staan meerdere vegetarische gerechten op de kaart en gerechten kunnen altijd worden aangepast.

Wil jij ook lekker dineren in Aalten? Dan is restaurant Broeder & Zuster een echte aanrader. Reserveer of kom gewoon langs. Vergeet niet te vermelden dat je een dinerbon wilt gebruiken. Zo geniet je nog beter van een heerlijk diner in Aalten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10