Restaurant Het Eethuys

Dinerbon Ammerzoden Restaurant Het Eethuys
Adres
Kerkstraat 3
5324AG Ammerzoden
Telefoon
073 599 5907
Dinerbon Ammerzoden Restaurant Het Eethuys
Dinerbon Ammerzoden Restaurant Het Eethuys

Restaurant Het Eethuys aan de Kerkstraat 3 in Ammerzoden is een gezellig ingericht etablissement waar een ontspannen sfeer heerst, zodat je er lekker op je gemak een hapje en een drankje kunt doen. Uitbater Guido van Bruchem zorgt er samen met zijn vriendelijke en attente personeelsleden voor dat je tijdens je bezoek aan dit restaurant in culinair opzicht aan alle kanten in de watten wordt gelegd. Je auto in de buurt van Het Eethuys parkeren is doorgaans geen probleem, want de nabijgelegen kerk beschikt over een ruim parkeerplein. En ook wanneer je afhankelijk bent van het openbaar vervoer is het restaurant gemakkelijk te bereiken, want op amper 100 meter loopafstand is er (in de Ammerstraat) een bushalte waar onder meer de bus van en naar ‘s-Hertogenbosch stopt. Het Eethuys is op woensdag gesloten. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je er tussen 12 en 2 uur in de middag terecht voor een smakelijke lunch. Wil je je dinercheque of dinerbon liever benutten voor een echt diner bij dit restaurant, dan is dat van donderdag tot en met dinsdag mogelijk van 5 uur ‘s middags tot half 9 ‘s avonds.

De lunchkaart van Het Eethuys bevat voornamelijk broodgerecht waarbij het geserveerde brood van smakelijk vers beleg wordt voorzien. Denk in dat geval bijvoorbeeld aan een broodje gerookte zalm met bieslookroomkaas of een broodje Eethuys met gebakken champignon, ui en hamblokjes. Voor wat betreft het diner kun je bij dit restaurant natuurlijk genieten van 3 volledige gangen, waarbij je je eetfestijn van start kunt laten gaan met een smakelijke soep of een koud of warm voorgerecht zoals pubstyle carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en uitgebakken spekjes of scampi’s, die bestaan uit gebakken black tiger garnalen en in een knoflook-tuinkruidensaus aan je worden geserveerd. Als hoofdgerecht heb je keuze uit verschillende vlees- en visvarianten en je kunt je 3 smakelijke gangen afmaken met onder meer ijs of taart. Voor jonge smulpapen biedt Het Eethuys tevens speciale kindermenu’s.

Is het tijd geworden om alle bij Het Eethuys genuttigd dranken en spijzen af te rekenen, dan kun kun je daarvoor probleemloos (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10