Artizana Lounge

Dinerbon Apeldoorn Artizana Lounge
Adres
Hoofdstraat 25
7311 JT Apeldoorn
Telefoon
06 50557243
Dinerbon Apeldoorn Artizana Lounge
Dinerbon Apeldoorn Artizana Lounge
Dinerbon Apeldoorn Artizana Lounge

In het centrum van Apeldoorn waan je je in Marokkaanse sferen als je Artizana Lounge binnenstapt. Maak hier kennis met de Marokkaanse keuken. Een bijzondere keuken, want het is een perfecte mix van de Afrikaanse en Mediterrane keuken. Deze combinatie maken de gerechten veelzijdig, nooit saai en heerlijk. Ga eens voor wat anders dan een standaard pizzeria of eetcafé en neem je Dinerbon mee naar Artizana Lounge.

Voor de Marokkaanse keuken zijn kruiden erg belangrijk. De echte smaakmakers! Artizana Lounge maakt er dan ook graag gebruik van. Kruiden die terugkomen in de gerechten zijn onder andere gember, komijn, kurkuma, peper, saffraan en kaneel. De Marokkaanse keuken bestaat vooral uit vlees, kip en vis. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van couscous. De meeste mensen kennen couscous tegenwoordig wel. Naast dat couscous een ingrediënt is voor veel gerechten, is het ook een opzichzelfstaand gerecht. Het is zelfs het nationale gerecht van Marokko. De menukaart van Artizana Lounge is simpel, je vindt er diverse couscousgerechten met de keuze uit vegetarisch, lam, kip of rund. Je kan ook kiezen voor tajine gerechten. Tajine is een aardwerken stoofpot die veel gebruikt wordt in de Marokkaanse keuken. Bij Artizana Lounge heb je keuze uit vijf varianten: vegetarisch, kufta, lam, rund en kip. De gerechten worden op smaak gebracht met kruiden en ze zijn een ware smaaksensatie in je mond. De rekening betaal je aan het einde van de avond met je Dinercheque natuurlijk.

Artizana Lounge is een onderdeel van Artizana, een winkel gespecialiseerd in Arabisch Marokkaans interieur. Als je binnen de reguliere winkeltijden de lounge bezoekt, breng dan zeker ook even een bezoekje aan deze bijzondere winkel. Hier kan je natuurlijk niet je Dinerbon inleveren, daarvoor ga je naar de lounge. Wie neem jij mee? Zoek je Dinercheque op en maak vandaag nog je reservering online.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10