Delifrance Apeldoorn

Dinerbon Apeldoorn Delifrance Apeldoorn
Adres
Hoofdstraat 119-G 
7311JZ Apeldoorn
Telefoon
055 5218143

Delifrance Apeldoorn is gevestigd aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Delifrance staat klaar om voor u het lekkerste ontbijt te bereiden! Niet alleen u kunt een lekker ontbijt bestellen u kunt namelijk een ander verassen voor zijn of haar verjaardag, huwelijk, omdat iemand ziek is of omdat u van iemand houdt. U kunt natuurlijk ook heerlijk lunchen met uw dinerbon bij Delifrance Apeldoorn. De Delifrance is chique en modern ingericht. U zult zeker in een aangename sfeer kunnen genieten van uw maaltijd. Delifrance Apeldoorn is geschikt voor zowel jong en oud!

In de keuken van Delifrance Apeldoorn worden de heerlijkste dingen klaar gemaakt. Zo zijn er onder andere zoete lekkernijen zoals apfelstrudel of een Luikse wafel. Ook worden er hartige tussendoortjes bereid zoals een roombotercroissant of een croissant met salami en kaas. Natuurlijk zijn er ook heerlijke andere dingen aanwezig. Zo zijn er heel veel verschillende belegde stokbroodjes, maaltijdsalades, specialiteiten, soepen, warme baguettes, provencettes en verse vruchtensappen. Alle denkbare combinaties zijn mogelijk voor het ontbijt of voor de lunch. U zult dus heerlijke dingen krijgen voor uw dinercheque! Verder zijn er ook verschillende soorten dranken aanwezig. Zo zijn er koffie specialiteit (bijvoorbeeld kaneel koffie), koffie, thee, chocolademelk, frisdranken (bijvoorbeeld Ice Tea of Optimel), maar er is ook wijn en bier aanwezig.

Delifrance Apeldoorn is van maandag tot en met zondag geopend. De openingstijden kunnen per dag verschillen tussen 9:00 uur en 21:00 uur. Hopelijk tot snel met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10