Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

Dinerbon Apeldoorn Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Adres
Soerenseweg 73
7313 EH Apeldoorn
Telefoon
055 - 3554555
Dinerbon Apeldoorn Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Dinerbon Apeldoorn Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Dinerbon Apeldoorn Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

Op de rand van het mooie natuurgebied, de Veluwe, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. Prachtig gelegen nabij bossen, uitgestrekt landgoed en mooie beekjes is dit de perfecte locatie om volledig tot rust te komen. Met uw Dinerbon kunt u in het sfeervolle restaurant van het hotel genieten van een heerlijke maaltijd als voor- of afsluiter van een dagje wandelen, fietsen of winkelen in het nabijgelegen Apeldoorn. Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque een hapje of drankje te nuttigen aan de gezellige bar van het hotel.

In het internationaal georiënteerde restaurant kunt à la carte dineren. Het menu wisselt regelmatig, omdat de koks zich laten inspireren door al het lekkers dat de seizoenen en streek te bieden hebben. Er staan traditionele gerechten op de kaart, zoals een heerlijke carpaccio met rucola, truffel en zonnebloempitten, maar ook verrassende gerechten zoals een voorjaarssalade met black Angus, peulen en bospeen en snoekbaars in papillot, dragonsaus en Roseval aardappel. De menukaart biedt dus ruime keuze aan alle smaken; of u nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt. Ook de desserts zijn om van te smullen! Kies voor een verrukkelijke mango panna cotta met after eight roomijs, wentelteefjes van Fries suikerbrood met karamelsaus en witte chocolade ijs of een kaasplateau met noten en krentenbrood.   

Het hotel-restaurant bevindt zich niet alleen vlakbij het nationale park, ook het beroemde Kröller-Müller Museum, Paleis Het Loo en de Apenheul zijn vlakbij. Kortom, genoeg te doen in de omgeving en een ideale uitvalbasis om even te ontspannen. U bent hier van harte welkom met uw Dinerbon of Dinercheque! 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan