Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)

Adres
Molenstraat-Centrum 1
7311XG Apeldoorn
Telefoon
055 844 9351
Dinerbon Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)
Dinerbon Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)
Dinerbon Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)

Let op: wij kunnen alleen fysieke Diner Cadeaukaarten accepteren. Geen e-vouchers. 

Aan de Molenstraat-Centrum in Apeldoorn staat Heerlijk Lokaal. U kunt hier nu terecht met uw dinerbon! In Heerlijk Lokaal wordt niet vastgehouden aan standaard horecanormen. Er heerst een prettige en losse sfeer. Voor jong en oud is het aangenaam om hier te genieten van heerlijke gerechten. De inrichting van Heerlijk Lokaal is prachtig. De wit/bruin geblokte vloer met de houten tafels en sierlijke krukken en de mooi ingerichte bar maken de sfeer en het beeld van Heerlijk Lokaal kloppend. Een geweldige bediening zorgt voor het perfecte plaatje.

In de keuken worden overheerlijke ambachtelijke en lokale gerechten bereid. De gebruikte ingrediënten zijn vers en lokaal. De producten van Heerlijk Lokaal zijn samen met de lokale leveranciers zorgvuldig uitgezocht. De combinatie van deze verse en lokale producten zorgen voor een verrijking van de smaak. Zo kunt u ambachtelijk belegde broodjes, daghappen, lunchgerechten, verse salades, vers gemaakte smoothies en ambachtelijke koffie verwachten. Ook zijn er heerlijke soepen, voor-, hoofd- en nagerechten, salades en kindermenu’s die u kunt bestellen bij Heerlijk Lokaal. Alleen maar heerlijke en eerlijke gerechten voor uw dinercheque! Per seizoen wisselt de kaart van Heerlijk Lokaal mee, zo blijft er veel afwisseling en kan Heerlijk Lokaal u telkens weer verrassen met de lekkerste ambachtelijke gerechten. U zult alleen maar kwaliteit gerechten eten, daar zal Heerlijk Lokaal alles aan doen.

Heerlijk Lokaal is op maandag gesloten, maar van dinsdag t/m zaterdag geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur. Op zondag is Heerlijk Lokaal geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. Kom lekker smullen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10