Jules Verne

Dinerbon Apeldoorn Jules Verne
Adres
Raadhuisplein 3
7311 LJ Apeldoorn
Telefoon
055 521 7394
Dinerbon Apeldoorn Jules Verne

Aan het Raadhuisplein 3 in het mooie Apeldoorn vindt u restaurant Jules Verne, een sfeervol restaurant in het centrum van de stad. Wanneer u na een dagje winkelen of cultuur snuiven in het centrum van Apeldoorn een lekker hapje wilt gaan eten, dan bent u bij Jules Verne aan het juiste adres. Bijkomend goed nieuws is, dat u bij Jules Verne met uw dinercheque kunt betalen! Binnen bij Jules Verne is het goed toeven met uw dinerbon in het mooie en interieur met een koninklijke oosterse touch, maar helemaal feest is het wanneer u in de zomer gezellig buiten kunt zitten in de zon op het gezellige raadhuisplein.

Bij Restaurant Jules Verne kunt u met uw dinerbon komen genieten van de meest smakelijke gerechten die zijn aangepast aan de tijden van het jaar. Dit houdt in dat de kaart regelmatig wisselt en dat u dus bij ieder bezoek wel weer een nieuw gerecht kunt komen ontdekken. Ook wat betreft internationale invloeden is niets te gek bij Jules Verne. De kok laat zich graag inspireren door de smaken en ingrediënten vanuit de hele wereld. Zo kunt u bijvoorbeeld een snoekbaarsfilet bestellen met gegrilde rode biet, wilde rijst en zachte botersaus, maar ook een eendenborst met riesling zuurkool, kumquats, sinaasappel en thijmjus.

Het team van Jules Verne hoopt u snel welkom te mogen heten met uw dinercheque in het restaurant of op het gezellige terras aan het Raadhuisplein!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10