Restaurant LAVA

Dinerbon Apeldoorn Restaurant LAVA
Adres
Beekstraat 24
7311LG Apeldoorn
Telefoon
055 – 579 0760
Dinerbon Apeldoorn Restaurant LAVA

Restaurant Syrische Eten, voorheen bekend onder de naam Restaurant LAVA, tref je aan in de Beekstraat 24 in Apeldoorn. In een traditioneel ingerichte ambiance kun je er genieten van talloze typisch Oosterse hapjes en drankjes. Op dagen dat het Nederlandse weer het toelaat, is het ook mogelijk om buiten op het terras je bestelde consumpties te nuttigen. Het restaurant richt zich met haar dienstverlening vooral op het weekend en is daarom op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 4 uur ‘s middags geopend. Desgewenst kun je de gerechten die hier bereid worden ook bij je thuis laten bezorgen, maar in dat geval kun je NIET je dinerbon of dinercheque als betaalmiddel gebruiken.

Dat er bij Restaurant Syrische Eten ook daadwerkelijk puur Syrische gerecht op je bord zullen verschijnen zal je ongetwijfeld niet verbazen. En bij dit etablissement richt men zich dan vooral op smaakvarianten die in en om de Syrische stad Aleppo erg geliefd zijn. Syrië staat er in culinair opzicht namelijk om bekend dat elke grote stad zo z’n eigen typische keuken kent, die voor wat betreft smaak en bereiding van de maaltijden wezenlijk kan verschillen met de rest van Syrië. Restaurant Syrische Eten biedt je de mogelijkheid om van een 3-gangendiner te smikkelen, waarbij je als voorgerecht onder meer kunt kiezen uit Arabische fatayer met kaas of gegrilde kebbeh. Met het oog op het hoofdgerecht maakt de kok graag één van z’n kipspecialiteiten voor je klaar of kun je kiezen voor mashawe. Als nagerecht staan er bij Restaurant Syrische Eten onder meer knafa met kaas, hresaa en warbat met slagroom op de menukaart. Kies je liever voor smaken die je al beter kent, dan serveert het vriendelijke personeel van dit restaurant je desgewenst ook een broodje shoarma of falafel. Zelfs pizzaliefhebbers zullen in hun nopjes zijn met het aanbod van dit etablissement, want op de menukaart prijken ook een paar immer populaire pizza’s, zoals de pizza Margherita en de pizza fungi.

Ongeacht met welke smaaksensaties je je smaakpapillen bij Syrische Eten laat verwennen, je kunt er zonder problemen je rekening voor de genuttigde spijzen en dranken met behulp van het saldo van je dinercheque of je dinerbon voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10