Restaurant Mangu

Dinerbon Apeldoorn Restaurant Mangu
Adres
Stationsstraat 155
7311ME Apeldoorn
Telefoon
055 - 5214442
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Mangu
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Mangu
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Mangu

Restaurant Mangú is een stijlvol restaurant met een overwegend Mexicaanse keuken in het centrum van Apeldoorn. U kunt hier gezellig komen dineren op dinsdag tot en met zondag tussen 16:00 en 22:00. Gasten met een Dinerbon zijn er ook van harte welkom.

Op de menukaart van Restaurant Mangú staan een aantal heerlijke kruidige visgerechten en vleesgerechten in Tex-Mex stijl. U kunt echt van alles bestellen met uw Dinerbon. Voor de echte vleesliefhebber is er een mixed grill, waarbij u zich laat verassen met een samenstelling van eersteklas topvlees. Ook bijzonder zijn de fajitas: een sissend heet pannetje met vulling naar keuze, geserveerd met ui, paprika, salade, guacamole, zure room en tortilla’s. Uiteraard mogen de klassiekers als nachos en enchiladas ook niet van de menukaart ontbreken. Met uw Dinercheque kunt u ook onbeperkt tapas eten voor €24,50 per persoon. Tapas zijn natuurlijk een Spaans concept, maar bij dit bijzondere restaurant hebben ze een Mexicaans tintje. Restaurant Mangú serveert maar liefst 70 verschillende soorten tapas, waaronder empanadas, gamba’s en kipspiesjes. U kunt dan enorm veel verschillende dingen proeven met slechts één Dinercheque. Ideaal voor een diner met een divers gezelschap!

Heeft u wat te vieren? Kies dan voor de indoor barbecue van Restaurant Mangú. Weer of geen weer, u kunt dan gezellig samen kokkerellen op een barbecue in het midden van de tafel. Schep twee uur lang onbeperkt op van de rijkelijk gevulde en smaakvolle buffetten. Dit is super voor een uitje met familie, vrienden of collega’s!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10