Statie

Dinerbon Apeldoorn Statie
Adres
Stationsplein 4
7311NZ Apeldoorn
Telefoon
088 7793055
Dinerbon Apeldoorn Statie
Dinerbon Apeldoorn Statie
Dinerbon Apeldoorn Statie
Dinerbon Apeldoorn Statie

In het station van Apeldoorn is restaurant Statie een opvallende verschijning. En wat je misschien verwacht van een restaurant in een station, hier kun je niet alleen terecht voor de snelle hap en koffie. Je kunt hier lange tijd verblijven en meer doen dan alleen lunchen of dineren. Het concept van Statie is dan ook 'Meet, Seat en Eat'. Hier kun je terecht voor enkel een koffie of een drankje, uitgebreid lunchen of dineren en je kunt hier werken en zelfs vergaderen. Dit maakt Statie tot een multifunctionele ruimte waar je ook met je Dinerbon terecht kunt.

Meet

Wil je met meerdere mensen vergaderen, brainstormen of een presentatie houden? Statie heeft twee prachtige zalen, de Koningin Wilhelmina zaal en de Prinses Margriet zaal die professioneel zijn ingericht met alle faciliteiten die je nodig hebt. Er zijn presentatieschermen en USB aansluitingen, waar je met je Dinercheque terecht kunt voor jouw besloten meeting. Uiteraard kun je je gezelschap ook voorzien van koffie, thee, hapjes of een lunch.

Seat

Ben je onderweg en moet je tussendoor even aan het werk? Dat kan met de flexibele werkplekken bij Statie. Stap op het station van Apeldoorn uit de trein en vlei je neder op comfortabele plekken, waar je ook je mobiele apparaten kunt opladen. Hier kun je onder het genot van een koffie of een drankje ontspannen achter je laptop werken of op je smartphone. Ook mag je hier gebruik maken van wifi, zodat je goed voorbereid voor de dag kunt komen en uiteraard kun je voor flexibel werken hier ook met je Dinerbon terecht.

Eat

Natuurlijk kun je hier terecht voor een snelle hap als je onderweg bent. Maar Statie biedt ook een kaart met verfijnde gerechten om echt even van een goede lunch of diner te genieten. De kaart is behoorlijk uitgebreid, met gebak en snacks voor bij de koffie en veel gerechten voor tijdens het lunchen. Gebruik je Dinercheque voor belegde broodjes, tosti's of een soepje voor de lunch of ga hier lekker dineren. Er staan allerlei uiteenlopende warme gerechten op de kaart van pasta's tot vleesgerechten. Statie mag toch wel gezien worden als het meest veelzijdige restaurant en meetingruimte van Apeldoorn.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10