Moeke's Kaffeej

Dinerbon Appeltern Moeke's Kaffeej
Adres
Blauwe Sluis 1b
6629 KK Appeltern
Telefoon
048 7541872
Dinerbon Appeltern Moeke's Kaffeej

 Moeke’s Kaffeej is gevestigd aan de Blauwe Sluis in Appeltern. Het is een ouderwets en gezellige Grand Café. Door de verzameling aan oude blikken heeft de kroeg een bijzondere uitstraling gekregen. Het is een stukje van vroeger in een modern gebouw van nu. Overdag kunt u in Moeke’s Kaffeej rustig de krant lezen en in de avond kunt u langskomen voor de gezelligheid. Er wordt dan muziek gespeelt, u kunt biljarten of kaartspellen spelen, en er zijn sportwedstrijden te zien op een groot scherm.  Voor echte gezelligheid gaat u met uw dinerbon naar Moeke’s Kaffeej! U zult altijd met open armen worden ontvangen en een aangenaam bezoek krijgen. Dat is erg belangrijk voor Moeke’s Kaffeej.

In de keuken worden heerlijke gerechten en maaltijden klaargemaakt. Zo kunt u met uw dinercheque lekker komen lunchen of dineren, maar er worden natuurlijk ook lekker borrelhapjes voor u gemaakt. Bij de lunchkaart heeft u keuze uit maaltijdsalades, broodjes, uitsmijters, kroketten en soepen. Bij de dinerkaart heeft u keuze uit voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten en heerlijke desserts. Voor de allerkleinste is er een kindermenu. Hier kunnen de kinderen kiezen uit verschillende voorgerechten en hoofdgerechten. Voor iedereen is er zeker wel iets lekkers te eten bij Moeke’s Kaffeej.

Het café is elke dag geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. U kunt op deze dagen lunchen van 12:00 uur tot 17:00 uur, en dineren vanaf 12:00 uur tot 21:00 uur. Bent u al benieuwd geworden naar de heerlijke gerechten? Pak dan uw dinercheque of dinerbon en ga langs bij Moeke’s Kaffeej!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10