Restaurant de Gruijterij

Dinerbon Appeltern Restaurant de Gruijterij
Adres
Blauwe Sluis 1-B
6629 KK Appeltern
Telefoon
0487 215 002
Dinerbon Appeltern Restaurant de Gruijterij

Met uw dinerbon heeft u nu ook de mogelijkheid om heerlijk te gaan lunchen of dineren bij restaurant De Gruijterij. Dit restaurant is een onderdeel van het gezellige familiebedrijf Moeke Mooren en is gelegen in het plaatsje Appeltern aan de Maas. Moeke Mooren biedt vele activiteiten voor een leuke dag uit, zoals bowlen, toeristische uitjes en midgetgolfen, en u kunt er dus ook met uw dinercheque lekker gaan eten. Omdat restaurant De Gruijterij gelegen is in het mooie recreatie- en natuurgebied “De Gouden Ham”, kunt u een bezoek aan dit restaurant perfect combineren met een mooie wandeling of een fietstocht in de omgeving.

In de keuken van restaurant de Gruijterij staan chef-kok Tonnie van Rossum en zijn team. Iedere dag bereiden zij met veel plezier verassende lunches en diners met gerechten uit de Frans-Nederlandse keuken. Bovendien staan er op de menukaart lokale lekkernijen en wordt er gewerkt met producten van het seizoen. Op die manier wordt gegarandeerd dat al het eten smaakvol, vers en verfrissend is! U kunt met uw dinerbon bijvoorbeeld kiezen uit een Wildduo van hert- en zwijnfilet met rode wijnsaus en stoofpeer, een visserspalet met onder andere kabeljauw, zalm, gamba’s en garnalen en een vegetarische paddenstoelen papardelle met basilicum, oude kaas en zontomaatjes. U kunt zelf een keuzemenu samenstellen met drie-, of vier gangen. Vraag ook aan de bediening naar de beste bijpassend wijnen bij alle gerechten en geniet!

Klinkt restaurant De Gruijterij als een restaurant voor u? Reserveer dan vlug met uw dinercheque en laat u verassen door alle mogelijkheden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10