Argentijns Grill Restaurant El Rio

Dinerbon Arnhem Argentijns Grill Restaurant El Rio
Adres
Rijnkade 40
6811HA Arnhem
Telefoon
026 3793563
Dinerbon Arnhem Argentijns Grill Restaurant El Rio
Dinerbon Arnhem Argentijns Grill Restaurant El Rio

El Rio is een Argentijns Grillrestaurant gelegen in Arnhem. Arnhem is een stad in Gelderland. Hier kunt u bijvoorbeeld goed shoppen in het gezellige centrum. Ook ligt Arnhem aan de rand van het natuurgebied De Veluwe. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Na een van deze, of andere, activiteiten kunt u langskomen bij El Rio. Hier waant u zich even in Argentijnse sferen. Dit sfeervol ingerichte restaurant kunt u vinden aan de Rijnkade in Arnhem. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. U kunt hier dus helemaal genieten met uw familie, partner of vrienden.

 

De kaart van El Rio is zeer uitgebreid. Wilt u als voorgerecht een gevulde tomaat met tonijn, uiensoep of een gegrilde maïskolf? En als hoofdgerecht, neemt u een steak, vleesspies, vis, burritos of fajitas? Ook zijn er desserts. Wilt u tiramisu ijs of Black Pearl? Dit is slechts een greep van het hele aanbod van gerechten. Er is dus nog veel meer waarvan u kunt genieten.  Wanneer u iets besteld hebt, kunt u betalen met de dinerbon of dinercheque. Neem deze dus mee naar El Rio.

 

El Rio is tijdens de zomertijd elke dag geopend van 12:00 tot 22:00. In de wintertijd is El Rio gesloten op maandag. Van dinsdag tot en met zondag openen de deuren dan om 17:00 tot 21:00. In de winter kunt u dus alleen langskomen voor het diner. In de zomer is het ook mogelijk om te komen lunchen. Er is een speciale lunchkaart met heerlijke broodjes erop. Als u wil genieten van Argentijnse gerechten, voor lunch of diner, is El Rio perfect voor u. Kom dus zeker eens langs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10