Cafe de Kroeg

Dinerbon Arnhem Cafe de Kroeg
Adres
Nieuwstraat 27
6811 HV Arnhem
Telefoon
020 671 1456

Met uw Dinercadeaubon kunt u in café De Kroeg in Arnhem op veelzijdige wijze genieten van kwaliteitshoreca. Kom onder het genot van een hapje en een drankje fijn bijpraten met vrienden en luister naar livemuziek. Relax, je bent te gast bij De Kroeg! De Kroeg is dagelijks geopend vanaf 16 uur. U kunt bij ons dineren vanaf 17 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag hebben wij livemuziek in De Kroeg. Kom met uw Dinerbon genieten van onze rijkelijk gevulde bar en smakelijke gerechten!

Ons restaurant is door middel van een geluidsdichte sluis verbonden met het café. Hier kunt u op ontspannen wijzen genieten van een lekker diner. De Kroeg wisselt iedere maand zijn menu, zodat u elke maand kunt genieten van nieuwe, creatieve voor-, hoofd- en nagerechten. Probeer zeker ook onze specials, waarbij onze chef-kok zich van zijn meest creatieve kant laat zien en met zorgvuldig uitgekiende recepten komt. Kenmerken voor onze gerechten is de eigentijdse wijze van bereiding en het gebruik van verse groenten en kruiden uit eigen moestuin. Voor onze kleinste gasten hebben wij een apart kindermenu, zodat zij zich niet achtergesteld hoeven te voelen. U kunt bij ons prettig à la carte dineren, met een kleine of grotere groep. Met uw Diner Cadeau Dinercheque kunt u bij De Kroeg genieten van een compleet avondje uit. Kom gezellig dineren, natafelen en borrelen en geniet van livemuziek.

Kom gerust met uw Dinerbon langs bij De Kroeg in Arnhem. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen en heten u alvast van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10