Cafe Stout

Dinerbon Arnhem Cafe Stout
Adres
Korenmarkt 10
6811 GV Arnhem
Telefoon
026 - 8449259

Café Restaurant Stout is spannend, open, spontaan én u kunt er terecht met uw Dinerbon. U vindt dit gezellige café aan de Korenmarkt in het centrum van Arnhem. Ze staan bekend om de open sfeer. Er zijn geen kliekjes en geen deurbeleid. Iedereen is welkom! Het professionele team doet alles om het de gasten naar hun zin te maken, maar doet dat in een informele sfeer.

Als u bij Café Restaurant Stout naar binnen stapt zult u meteen de eetcaféambiance herkennen qua inrichting en sfeer. De kwaliteit van het eten en drinken is echter hoog. Ze maken de meeste gerechten zelf en gebruiken steeds meer lokale en biologische producten. Met uw Dinerbon kunt u bij Café Restaurant Stout uitstekend eten! Tijdens de lunch kunt u kiezen uit een aantal huisgemaakte soepen, klassieke uitsmijters en bijzondere tosti’s. Vanaf 17:00 kunt u met de Dinercheque aanschuiven voor het diner. Ze hebben een mooi menu bestaande uit een aantal klassiekers, maar ook een paar verassende gerechten. De vleesliefhebber is hier aan het goede adres, want die kunnen bijvoorbeeld saté, varkensschnitzel of een Angus hamburger bestellen. Ook aan de vegetariërs is gedacht. Zo is er onder andere aardappelgnocchi met haricots verts, kastanjechampignons, oesterzwammen en Parmezaanse kaas.

Café Restaurant Stout is uiterst geschikt voor een borrel met vrienden of collega’s. Bestel met uw Dinercheque een heerlijk koud speciaalbiertje of goed glas wijn. En een portie bitterballen natuurlijk. Als u lang genoeg blijft hangen kunt u misschien nog een pubquiz of karaoke-avond meepakken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10