Dining 56

Dinerbon Arnhem Dining 56
Adres
Rijnkade 56
6811 HB Arnhem
Telefoon
026 - 4428282
Dinerbon Arnhem Dining 56
Dinerbon Arnhem Dining 56
Dinerbon Arnhem Dining 56

Arnhem is een stad waarin men met veel plezier een dagje door kan brengen. Er is meer dan genoeg gelegenheid om een lekker dagje te shoppen maar ook de liefhebber van geschiedenis kan hier met veel plezier een dag vullen. Om het vervolgens af te maken kunt u ook nog eens heerlijk eten in deze Gelderse stad. Kom bijvoorbeeld eens langs bij Dining 56 waar ze u met veel plezier een maaltijd van hoge kwaliteit voorschotelen. Het is zeker een bezoekje waard aangezien ze hier nu ook de Dinerbon van Diner Cadeau accepteren.

Bij Dining 56 kunt u ook langskomen als u op zoek bent naar een crashcourse in koken. Het restaurant is namelijk voorzien van een echte kookstudio waar ze dan ook met grote regelmaat workshops geven. Het duurt niet lang meer voordat heel Arnhem, en ver daarbuiten, kan koken als de chef van het restaurant. Het is een gezellige dagbesteding waar u nog vele avonden van na zult genieten. Er wordt natuurlijk niet alleen gekookt. Er wordt met veel plezier ook heerlijk gegeten op nummer 56. Het is dan ook geen wonder dat men met veel regelmaat terug blijft komen. Kom een keertje langs en laat u verwennen door de chef met een verrassingsmenu dat ze heel toepasselijk ’Smaakvlucht56’ hebben genoemd. Geniet van een 3- tot 5 gangen menu dat is samengesteld door de chef. En als u helemaal wilt genieten kunt u kiezen voor de ‘Over the Top’ versie. Dan krijgt u er nog een lekker glas prosecco bij en natuurlijk passende wijn bij elk gerecht.

Kom dus snel een keertje langs en laat u verwennen. Ze staan met smart op uw komst te wachten. Ook als u wilt betalen met een Diner Cadeau Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews