Dino's Restaurant

Dinerbon Arnhem Dino's Restaurant
Adres
Korenmarkt 1
6811GV Arnhem
Telefoon
026 370 1070
Dinerbon Arnhem Dino's Restaurant
Dinerbon Arnhem Dino's Restaurant

Restaurant Dino’s is een leuk restaurant in Arnhem. Arnhem is een stad in Gelderland waar u zeker eens geweest moet zijn. Er is namelijk een zeer sfeervolle binnenstad. Midden in dit gezellige centrum ligt ook Restaurant Dino’s. Bij Dino’s wordt betaalbaarheid en goede service voorop gezet. Ook plezier en kwaliteitsgerechten horen hierbij. U kunt plaatsnemen in het restaurant, maar bij mooi weer is er ook ruim genoeg plaats buiten op het terras. Al wil u een drankje drinken of komen dineren, bij Dino’s zit u altijd goed. En wist u al dat u bij Dino’s kunt betalen met de dinerbon of dinercheque?

 

De voorgerechten waar u onder andere uit kunt kiezen bij Dino’s zijn carpaccio, geitenkaas salade, gegratineerde champignons of Italiaanse tomatensoep. Bij de hoofdgerechten kunt u gaan voor een biefstuk, zeebaarsfilet, varkenshaas of een vegetarische wrap. Voor de desserts is er ook keuze genoeg. Wat dacht u van een witte chocolademousse met straciatellaijs? Of houdt u toch meer van sorbet ijs? Of nog iets heel anders?

 

Restaurant Dino’s is zeven dagen per week geopend. De deuren openen elke dag om 16:00. Van zondag tot en met donderdag sluit de keuken bij Dino’s om 21:00. Op vrijdag en zaterdag blijft Dino’s een half uur langer open, tot 21:30. Nog een voordeel: bij Dino’s kunt u een driegangendiner bestellen voor maar €23,50. Dat is toch geen prijs! Dino’s heeft een zeer uitgebreide kaart voor een klein prijsje, dus het is voor veel gelegenheden geschikt om heen te gaan.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10