Eetcafe Twins

Dinerbon Arnhem Eetcafe Twins
Adres
Nieuwe Plein 26
6811 KR Arnhem
Telefoon
026 - 3515247
Dinerbon Arnhem Eetcafe Twins
Dinerbon Arnhem Eetcafe Twins

Twins is een gezellig Eetcafé & Restaurant in Arnhem aan het Nieuwe Plein 26 waar u gezellig kunt tafelen en lekker kunt eten in gemoedelijke sfeer met uw dinerbon. Het eetcafé bevindt zich midden in het centrum van Arnhem en is een ideale uitvalsbasis voor een leuk dagje uit in deze unieke stad.

Onze keuken is internationaal gericht en Twins heeft dan ook een zeer gevarieerde kaart. Ook het gebruik van kruiden is onze deskundige en ervaren chef-kok wel toevertrouwd. U heeft bij Twins de keuze uit een zeer uitgebreid 3 gangen of 4 gangen keuze menu met heerlijke gerechten of voor een diner met allerlei lekkere hapjes van onze tapaskaart. Bij de menu’s kiest u voor een vast bedrag een heerlijk voor- hoofd- en nagerecht uit, maar u kunt de gerechten natuurlijk ook los bestellen. Op de tapaskaart staan vele heerlijke vlees-, vis- en vegetarische hapjes uit de mediterrane maar ook andere delen van de wereld. Van dit alles kunt u met uw dinercheque genieten. Elke zondag eten kinderen t/m 12 jaar gratis mee in ons restaurant (1 kind per ouder).

Dagelijks kunt u bij Twins terecht vanaf 17.00 uur. Bij dagelijks hebben wij wel een leuke actie zoals op maandag en dinsdag onbeperkt tapas voor slechts €17,00 per persoon en op woensdag krijgen de dames bij ons op ladies night een gratis cocktail.

Bij Twins kunt u Arnhem op unieke wijze ervaren. In ongedwongen sfeer bent u hier altijd welkom voor een heerlijk hapje en drankje die u uiteraard met uw dinerbon kunt afrekenen. Zien wij u snel verschijnen? Uw dinercheque accepteert Twins heel graag!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10