La Puerta (niet i.c.m. acties en aanbiedingen)

Dinerbon Arnhem La Puerta (niet i.c.m. acties en aanbiedingen)
Adres
Varkensstraat 48A
6811GN Arnhem
Telefoon
026 3510106
Dinerbon Arnhem La Puerta (niet i.c.m. acties en aanbiedingen)
Dinerbon Arnhem La Puerta (niet i.c.m. acties en aanbiedingen)

Let op: Diner Cadeau is niet geldig in combinatie met acties en aanbiedingen

Wat is er heerlijker dan traditionele Spaanse tapa's? Gelukkig hoef je hiervoor niet meer naar het zuiden te reizen en kan je nu ook in La Puerta in Arnhem (met een dinercheque) terecht voor de lekkerste tapa's. Het restaurant is erop gebrand je de unieke beleving van een échte Spaanse tapasbar te bieden!

Tapa's zijn de ideale snack als je tijdens een dagje winkelen wilt genieten van een kleine maaltijd die toch vult en energie geeft. Het leuke aan een tapasbar? Je deelt allerlei kleine gerechten met je vrienden, familie of gezin - en dat maakt het gevoel van samenhorigheid en gezelligheid natuurlijk nog veel beter. La Puerta is daar de ideale plaats voor, mede dankzij de leuke dinercheque die je kunt gebruiken!

Een historische tapasbar voor een onvergetelijke maaltijd

Wat tapasbar La Puerta pas écht uniek maakt, is dat het restaurant zelf zich in oude stadskelders bevindt. Hier is er plaats voor 15 tot wel 50 personen, waardoor dus zowel kleine als grotere groepen zich te goed kunnen doen aan de gevarieerde menukaart. Daarbij zorgen ook romantische, typische Spaanse verlichting en leuke achtergrondmuziek ervoor dat je beleving van de Spaanse atmosfeer nog authentieker word!

Tapa's met een dinerbon: voor elk wat wils!

Tapa's zijn er zeker en vast genoeg en je vindt op de menukaart van La Puerta dan ook zeker je gading! Heb je zin in een lekker soepje op basis van vis of groenten? Eventueel met wat geroosterd brood op Spaanse wijze? Of misschien spreken warme hapjes je wel aan, waaronder bijvoorbeeld ossenhaaspuntjes of Pangafilet? De mogelijkheden bij La Puerta zijn haast oneindig. Naast verschillende soorten kazen en salades kan je ook kiezen voor hoeveel personen je tapa's bestelt. Daarbij kan je altijd vragen voor wat frietjes of typische patatas bravas en eventueel snacks voor de kleinsten. Een dinerbon maakt het allemaal natuurlijk nog veel leuker!

Lijkt La Puerta in de Varkensstraat 48A, Arnhem je wel iets? Reserveer dan gewoon op voorhand en tafel en je uitje met het gezin of vrienden krijgt meteen een extra dimensie. Geniet van overheerlijke tapas en je dag kan niet meer stuk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10