Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Dinerbon Arnhem Landgoed Hotel Groot Warnsborn
Adres
Bakenbergseweg 277
6816VP Arnhem
Telefoon
026 4455751
Dinerbon Arnhem Landgoed Hotel Groot Warnsborn
Dinerbon Arnhem Landgoed Hotel Groot Warnsborn
Dinerbon Arnhem Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Welkom bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn, een prachtig landgoed dat is gelegen aan de Bakenbergseweg op een van de mooiste plekjes van Arnhem en omstreken. Het hotel verreist statig en prachtig wit tussen al het groen en biedt vele recreatieve mogelijkheden. U kunt namelijk met uw dinerbon vorstelijk komen dineren te midden van al het natuurschoon op dit uitgestrekte landgoed. Het restaurant van Landgoed Hotel Groot Warnsborn heet restaurant ‘La Belle Source’. Dit restaurant biedt u naast heerlijk eten en goede service ook een schitterend uitzicht op de grote tuin en de idyllische omgeving. Een bezoek aan dit restaurant met uw dinercheque is dan ook een bijzondere belevenis.

De keuken van La Belle Source is Frans en streek- en seizoensgebonden en wordt geroemd door culinaire fijnproevers in binnen- en buitenland. Het restaurant behoort daarmee beslist tot de betere restaurants in Arnhem. Chef kok Maarten Meijst kookt met zijn team zeer verrassend en op hoog niveau. Daarbij maakt hij zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten die afkomstig zijn van het landgoed zelf. Restaurant “La Belle Source” heeft een open keuken en op de menukaart staan verse streekgebonden gerechten die zeer regelmatig wisselen. Geniet bij uw bezoek met uw dinerbon van de zalm die op Landgoed Groot Warnsborn zelf gerookt wordt of geniet van de asperges, de verse aardbeien en het wild die van het landgoed of uit de directe omgeving afkomstig zijn.

Restaurant “La Belle Source” behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland. Bovendien staat Restaurant “La Belle Source” ook in de Michelin gids met 2 rode bestekjes! Kom dus snel genieten bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn met uw dinercheque!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10