Lumiere

Dinerbon Arnhem Lumiere
Adres
Hoogstraat 12
6811 GZ Arnhem
Telefoon
026 - 4433044
Dinerbon Arnhem Lumiere
Dinerbon Arnhem Lumiere

Aan de Hoogstraat in Arnhem staat Lumiere. Lumiere is een restaurant, cocktailbar en nargilecafé. Het restaurant is gezellig en kleurrijk ingericht. U zult in een fijne omgeving kunnen genieten van uw gerecht terwijl u uw ogen uitkijkt van al het moois van Lumiere. Lumiere is de geschikte plek voor uw feesten, diner en receptie! U kunt nu met uw dinerbon komen genieten alle heerlijke gerechten en verrassende cocktails die de creatieve keukenbrigade graag voor u bereid. Het restaurant heeft een uitstekende bediening die hard werkt en zijn uiterste best doet om u een perfecte avond te laten beleven. Kom gezellig romantisch dineren of maak er een feestje van met uw vrienden of familie! Met uw dinercheque kunt u bij Lumiere met veel terecht.

De keuken maakt graag verrassende gerechten voor u klaar. Zo heeft u keuze uit heerlijke soep, salade, kaas, olijven, cacik, reepje vlees, aubergine, tapenade, mix sausjes, hot wings, antep ezme, reepjes kipfilet, aardappel schijfjes, gehakt balletjes, bitterballen, kipnuggets, loempiaatjes en nog veel meer! Heerlijke lekkernijen voor uw dinercheque! De gerechten worden met veel passie bereid door de getalenteerde koks. Het is voor Lumiere belangrijk dat u alleen maar lekker eten geserveerd krijgt. Bij Lumiere eet u de heerlijkste tapas en meze van Nederland!

Wilt u ook heerlijk genieten van een lekker gerecht terwijl u op de achtergrond live muziek hoort? Kom dan gerust eens langs met uw dinercheque of dinerbon bij Lumiere!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10