Njoy Cafe Eten & Drinken

Dinerbon Arnhem Njoy Cafe Eten & Drinken
Adres
Bovenbeekstraat 5
6811CV Arnhem
Telefoon
026 3707240
Dinerbon Arnhem Njoy Cafe Eten & Drinken
Dinerbon Arnhem Njoy Cafe Eten & Drinken
Dinerbon Arnhem Njoy Cafe Eten & Drinken

In een hippe en moderne setting dineren in het centrum van Arnhem. Het is vanaf heden mogelijk met uw dinerbon bij Njoy café eten & drinken. Hier kunt u in een trendy en gezellige ambiance genieten van een rijke en verassende lunchkaart vol heerlijke specialiteiten. Binnen kunt u plaatsnemen aan de bar of aan een van de strakke tafels op comfortabele stoelen. Kom langs voor een snelle of juist een uitgebreide lunch met uw dinercheque of schuif aan voor de borrel om weer even bij te praten met vrienden of vriendinnen. Vanwege de laagdrempelige sfeer die er hangt bij Njoy zal u zich snel op uw gemak voelen en alle drukte van de dag even achter u kunnen laten.

Op de menukaart staat bijzondere lunch en borrelgerechten. Zo kunt u een plankje vlees bestellen met bruin of wit brood. Dit plankje bestaat uit fijn gesneden serranoham, heerlijke carpaccio, kipfilet en pittige chorizo. Op dezelfde manier heeft u ook een plankje vis, met gerookte zalm, tonijnsalade en tijgergarnalen.  Met uw dinerbon kunt u ook een heerlijke frisse salade bestellen met bijvoorbeeld geitenkaas en honing of met kip en mosterddressing. Heeft u zin in een vers belegd broodje? Probeer dan de club sandwich of ga voor een broodje met Spinata Romana, truffel-dressing en Parmezaanse kaas.  Voor de grote trek staan er ook enkele warme gerechten op het menu, waaronder een burger N-JOY en een pasta met garnalen. Bovendien vindt u iedere week een nieuwe weekschotel op het menu, die voor een zeer scherpe prijs te bestellen is.

Lijkt het u leuk om uw dinercheque te besteden bij Njoy café eten & drinken in Arnhem, wacht dan niet langer maar kom snel langs voor een gezellige lunch of een uitgebreide borrel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10