Quetzal Arnhem

Dinerbon Arnhem Quetzal Arnhem
Adres
Weverstraat 12
6811EL Arnhem
Telefoon
026 202 0105
Dinerbon Arnhem Quetzal Arnhem
Dinerbon Arnhem Quetzal Arnhem

“There’s more to life than chocolate, but not right now”, dit is het motto van Quetzal. Quetzal is een chocolade bar. Onze producten worden op dagelijks vers voor u gemaakt. Wij hebben diverse chocolade soorten uit landen zoals Ghana en Ecuador. Bij ons kunt terecht voor diverse dingen die met chocola te maken hebben, zoals high choq, Belgische wafel, chocolademelk en lunch. U kunt natuurlijke ook kiezen voor een kop koffie of thee met iets zoets. Ook kunt bij ons terecht voor een origineel cadeaupakket, allemaal te betalen met de dinerbon of de dinercheque. Onze vestiging in Arnhem heeft en simpele interieur aankleding. Dit zorgt voor een rustige sfeer, waar je wordt uitgenodigd om gezellig te kletsen en te genieten van alle chocolade specialiteiten.

Op onze menukaart staan dieverse gerechten. Voor de lunch kunt u een keuze maken uit flensjes, flensjes deluxe, flensjes deluxe xl, croissant, croissant chocolade of een croissant brie au chocolat. Deze speciale gerechten bezorgen u een unieke en onvergetelijke lunch. Kiest u voor de Belgische wafel dan kunt u deze steeds verder uitbreiden tot een wafel supreme. Dit is een wafel met ijs, fruit, slagroom en twee soorten chocolade. Niet alleen serveren wij heel veel lekker met chocolade, maar ook serveren wij smoothies en softdrinks. Krijg je maar niet genoeg van al dit lekkers? Neem dan wat mee voor naar huis.

Verzilver u dinerbon of dinercheque bij Quetzal. Onze vestiging in Arnhem is gevestigd aan de Weverstraat 12. Wij zijn maandag van 13.00 – 17.30 uur geopend, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.30 uur ,  donderdag van 10.00 – 21.00 uur en op zondag van 13.00 – 17.30. vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026- 202 01 05, via dit nummer kunt u ook reserveren voor de high choq of high tea.    

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10