Restaurant De Kip

Dinerbon Arnhem Restaurant De Kip
Adres
Korenmarkt 5
6811 GV Arnhem
Telefoon
026 8700135
Dinerbon Arnhem Restaurant De Kip
Dinerbon Arnhem Restaurant De Kip
Dinerbon Arnhem Restaurant De Kip

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant om uw Dinerbon te besteden? Kom dan genieten van heerlijke kipgerechten in restaurant De Kip, gevestigd op de Korenmarkt in het centrum van Arnhem. De Kip staat vooral bekend om de verrukkelijke kip Piri Piri. Het restaurant is te herkennen aan de kip op de gevel. Als u een avond uit wil in de Arnhemse binnenstad is dit een prima begin van de avond.

Restaurant De Kip is een gezellig restaurant waar iedereen zich welkom voelt. Jong en oud kunnen hier genieten van bijvoorbeeld malse kip, kogelbiefstuk of gebakken zalmfilet. Bij De Kip kunt u verrassende gerechten bestellen met uw Dinercheque. Als voorgerecht heeft u de keuze uit o.a. chicken wings, hot wings, carpaccio en kipkerriesalade. Als hoofdgerecht is Kip Piri Piri razend populair. U kunt kiezen voor Small, Large of Extra Large. Daarnaast vindt u op de menukaart een kipstoofpotje, kipschnitzel of fried chicken. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet. Ook krijgt u een lekkere saus naar keuze bij uw maaltijd: champignonsaus, pepersaus, satésaus of tuinkruidensaus. Eventueel kunt u wat stoofperen of een gemengde salade bijbestellen om uw gerecht compleet te maken. Alle gerechten op de menukaart zijn scherp geprijsd, maar met uw Dinercheque bent u nog voordeliger klaar.

Het vriendelijke personeel zet alles op alles om u een prettige avond te bezorgen. Heeft u een bepaalde allergie? Geef het door, zodat de kok er rekening mee kan houden. Reserveren bij restaurant De Kip kan in principe zowel telefonisch als online, maar bij cadeaukaarten is het niet mogelijk om online te reserveren. Op zondag, woensdag en donderdag is het restaurant geopend van 17:00 tot 22:30 uur. Op vrijdag en zaterdag is De Kip ook 's nachts open, van 17:00 tot 5:00 uur. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten. Een bezoek aan restaurant De Kip is de ideale manier om uw Dinerbon te besteden en samen te genieten met vrienden of familie.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10