Restaurant De Route

Dinerbon Arnhem Restaurant De Route
Adres
Rijnkade 41
6811HA Arnhem
Telefoon
026 8446220
Dinerbon Arnhem Restaurant De Route
Dinerbon Arnhem Restaurant De Route
Dinerbon Arnhem Restaurant De Route

Een geliefd restaurant in Arnhem is Restaurant de Route aan Rijnkade 41. De unieke ligging aan het water maakt dit restaurant een populaire hotspot van Arnhem. Wil jij ook eens uit eten gaan met een Mediterraans vleugje? Bezoek dan eens restaurant de Route. Neem jouw Dinercheque mee en geniet van een mediterraans avondje uit.

Heerlijke menukaart

Wil jij ook weer eens verrast worden door wat er op tafel staat? Kom dan eten bij restaurant de Route. Hier word je keer op keer verrast met heerlijke smaken en unieke structuren. De menukaart staat vol met bekende gerechten die er bij iedereen goed ingaan. Daarnaast worden de klanten ook verrast met unieke gerechten. Geniet van een mediterraans tintje aan jouw diner. Proef het heerlijke zuiden en ontspan tijdens een lekker etentje bij dit restaurant.

Perfecte ligging

Restaurant de Route ligt aan de Rijnkade. Hierdoor heb je een fantastisch uitzicht vanuit dit restaurant. Je kijkt uit over het water en hebt het gevoel alsof je je in een strandtent begeeft. Het vrolijke interieur heeft echt een huiskamer gevoel met stijl. Je kunt hier heerlijk eten met de hele familie, met jouw vriendengroep, maar ook aanschuiven voor een zakelijke lunch.

Klantvriendelijk

Het personeel helpt jou graag om een onvergetelijk avondje uit te beleven. Je wordt vriendelijk welkom geheten en kunt al jouw vragen over de menukaart en gerechten stellen. Mocht je nog speciale wensen hebben op het gebied van dieet of allergie? Dan wordt hier natuurlijk gehoor aan gegeven.

Proef het zuiden en kom heerlijk eten bij restaurant de Route aan de Rijnkade in Arnhem. Je ontvangt direct een vakantiegevoel wanneer je het restaurant binnenstapt. Je kunt altijd jouw dinerbon gebruiken wanneer je bij restaurant de Route komt eten. Geniet van fijne smaken, unieke structuren en de lekkerste maaltijden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10