Restaurant de Steenen Tafel

Dinerbon Arnhem Restaurant de Steenen Tafel
Adres
Weg achter het Bos 1
6822 CV Arnhem
Telefoon
026 443 53 13
Dinerbon Arnhem Restaurant de Steenen Tafel
Dinerbon Arnhem Restaurant de Steenen Tafel

In het oudste stadspark van Arnhem, park Klarenbeek, vindt u een bijzonder gebouw waarin een minstens even bijzonder restaurant huist: restaurant de Steenen Tafel. Het restaurant is gevestigd in een oude watertoren en markeert het hoogste punt van Arnhem. De watertoren stamt uit 1928 en is tot en met 2011 als zodanig in gebruik geweest! Nadien heeft zich in de aangebouwde ruime serre dit sfeervolle en intieme Art Deco restaurant gevestigd waar u met uw dinerbon meer dan welkom bent voor een avond culinair genieten in een bosrijke omgeving. Een bezoek aan restaurant de Steenen Tafel met uw dinercheque is zowel een lust voor de tong als voor het oog. Meer precies vindt u de Steenen Tafel aan de Weg achter het Bos 1, dat ook wel het mooiste plekje van Arnhem wordt genoemd.

Op de menukaart van De Steenen Tafel vindt u bijzondere en verassende gerechten gemaakt van de beste ingrediënten. Begin uw diner met een ravioli met vloeibaar eigeel, Parmezaan en wintertruffel uit La’Zona d’Acquelagna of een Trio van eendenlever met een crème van topinamboer, portkrenten en 13 jaar oude aceto balsamico. Vervolg uw diner met uw dinerbon met een heerlijk stukje Krei met rode biet van biologische boerderij “de Horsterhof”, bieslook en verse mierikswortel. Ook kunt u kiezen voor een Bavette van het Black Angus rund van de Grill Dôme met huisgemaakte dikke frieten en saus Béàrnaise. Sluit uw diner feestelijk af met een Mousse glacé aux noix met gemarineerde bloedsinaasappel.

Het team van restaurant De Steenen Tafel hoopt u spoedig welkom te mogen heten met uw dinercheque op dit bijzondere plekje in Arnhem voor een unieke culinaire ervaring!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
96% beveelt ons aan