Restaurant la Belle Source

Dinerbon Arnhem Restaurant la Belle Source
Adres
Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem
Telefoon
(0) 26 44 557 51
Dinerbon Arnhem Restaurant la Belle Source
Dinerbon Arnhem Restaurant la Belle Source

Kom langs met uw dinerbon bij een van de mooiste plekjes in Arnhem. Geniet van een vorstelijk diner terwijl u uitkijkt op een vorstelijk uitzicht. Dit kunt u doen bij Restaurant La Belle Source. Bij La Belle source kunt u genieten van uw diner in het midden van prachtig natuurschoon van het uitgestrekte landgoed.

Restaurant La Belle Source kunt u vinden op Landgoed Groot Warnsborn. Vanaf het restaurant op dit prachtige landgoed kunt u uitkijken op de idyllische omgeving en de prachtige tuin. Bij ons kunt u helemaal wegdromen terwijl u dineert. Bij ons kunt u zich vergrijpen aan de heerlijke streek- en seizoensgebonden keuken die wordt geroemd in het binnen en buitenland door culinaire fijnproevers. La Belle Source is dan ook niet voor niets een van de beste restaurants van Arnhem. In de keuken gaat chef kok Maarten van Meijst aan het werk om voor u verrassende gerechten te maken van een zeer hoog niveau. Stap binnen met uw dinercheque en geniet van de meest heerlijke gerechten klaargemaakt door onze top keuken. Alle gerechten bij ons worden klaargemaakt met de meest heerlijke gerechten die vaak gewoon op ons landgoed te vinden zijn! Door onze streek- en seizoensgebonden producten varieert onze kaart regelmatig zodat we de seizoenen kunnen volgen. In ons restaurant vindt u een prachtige open keuken waar u de koks aan de slag kunt gaan met de meest heerlijke hoogstaande producten.

Dat La Belle Source hoort tot een van de 500 beste restaurants van Nederland is dan ook geen verrassing. Kom snel bij ons langs met uw Dinerbon en laat u verrassen door alles wat La Belle Source te bieden heeft.

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10