Restaurant Mazar

Dinerbon Arnhem Restaurant Mazar
Adres
Koningsplein 4
6811BV Arnhem
Telefoon
026 379 87 52
Dinerbon Arnhem Restaurant Mazar
Dinerbon Arnhem Restaurant Mazar

In het Restaurant Mazar te Arnhem worden de specialiteiten van twee exotische keukens aan elkaar gekoppeld. Want in Mazar kunt u zowel een culinaire reis maken naar Afghanistan als naar India. Diegenen die bekend zijn met (een van) beide keukens, zullen hier zeer goed toeven. Maar ook voor de diegenen die onbekend zijn met deze keukens is dit de ultieme mogelijkheid om eens te proeven van de heerlijke variatie die deze keukens rijk zijn. Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen.

Het zeer vriendelijke personeel van Mazar helpt u graag om een keuze te maken uit de vele gerechten. De gerechten worden in principe in het restaurant opgegeten, maar u kunt ook maaltijden afhalen als u dat liever heeft. In beide gevallen kunt u betalen met uw Dinercheque. Er zijn samengestelde menu’s te bestellen. Voor alle menu’s geldt dat ze geserveerd worden met rijst, salade en Naan, oftewel Afghaans brood. U heeft de keuze uit meerdere vlees- en vegetarische menu’s. Maar u kunt ook zelf uw gerechten bij elkaar kiezen. Dan kunt u bijvoorbeeld een ‘vlees starter’ kiezen, zoals boti kebab, gevolgd door een van de hoofdgerechten. Echte aanraders zijn hierbij de Zalm Palauw en de Shindi Masala. Ook zijn er nog Thali, Biryani Palauw, Kebab en Karahi gerechten te bestellen. Verder zijn er nog fantastische bijgerechten en extra gerechten naast uw hoofdgerecht te bestellen. Allemaal uiteraard te betalen met uw dinerbon.

Kortom, voor alle liefhebbers van de Afghaanse of Indiase keuken, of iedereen die zich eens culinair wil laten verrassen, is dit de ideale locatie om uw dinercheque te laten verzilveren. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10