Restaurant Raen Lee

Dinerbon Arnhem Restaurant Raen Lee
Adres
Ruiterstraat 6
6811CP Arnhem
Telefoon
+31263799722
Dinerbon Arnhem Restaurant Raen Lee
Dinerbon Arnhem Restaurant Raen Lee

Voor een heerlijke Aziatische maaltijd in Arnhem kunt u terecht bij Restaurant Raen Lee, dat sinds 2017 gevestigd is in het centrum van de Gelderse hoofdstad. In dit eethuis geniet u van verrassende Aziatische gerechten in een ongedwongen sfeer. Wilt u gewoon even borrelen met vrienden of familie? Ook daarvoor kunt u heel goed bij Raen Lee terecht. Bestel een verfrissende cocktail aan de gezellige bar en neem er lekkere Oosterse hapjes bij.

Wat het Arnhemse Restaurant Raen Lee uniek maakt? De verrukkelijke gerechten en snacks die u hier kunt nuttigen. Dit eethuis slaagt er als geen ander in om klassiek Oosters eten in een modern jasje te gieten. U kunt hier uitgebreid genieten van comfort food, en dat tegen een aantrekkelijke prijs. U bent echter nog voordeliger uit als u uw Dinerbon hier inzet.

Een greep uit de menukaart van Raen Lee: snacks met kip, varken, eend, garnaal of groenten; voorgerechten als soep van de dag, tempura groenten, sticky ribs en krokante kip. Als hoofdgerecht heeft u de keuze uit diverse soorten curries en pappardelles. Of kies voor rendang varken of een bao beef burger. Als dessert heeft u o.a. de keuze uit Matcha cake en Pandan spekkoek. Neemt u er een lekker glas wijn bij of kiest u voor een verfrissend Aziatisch drankje?

Eethuis Raen Lee is een sfeervolle plek voor jong en oud. Het interieur is modern en eigentijds en u wordt er zeer gastvrij ontvangen. U zult zich hier dan ook meteen thuis voelen en tot rust komen onder het genot van een Aziatische maaltijd, alleen of in gezelschap. Plof bij mooi weer neer op het terras voor het restaurant. Een bezoek aan Raen Lee is ook een uitgelezen kans om uw Dinerbon te gebruiken.

De openingstijden van Raen Lee zijn 17:00-22:00 uur op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Op vrijdag en zaterdag opent het restaurant ook om 17:00 en blijft het open zolang het binnen gezellig is. Op maandag is het eethuis gesloten. Heeft u een Dinercheque in uw bezit? Dan hebben we goed nieuws: Restaurant Raen Lee accepteert de Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10