Restaurant Spice

Dinerbon Arnhem Restaurant Spice
Adres
Jansplein 49
6811GD Arnhem
Telefoon
026-4432963
Dinerbon Arnhem Restaurant Spice
Dinerbon Arnhem Restaurant Spice
Dinerbon Arnhem Restaurant Spice
Dinerbon Arnhem Restaurant Spice

Probeer nu het vernieuwde Spice 2.0

Bent u op zoek naar een leuke, sfeervolle bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het altijd gezellige Arnhem? Dan hebben wij wellicht een restaurant in de aanbieding dat perfect bij uw wensen aansluit. Met uw dinercheque bent u vanaf nu namelijk welkom om te komen genieten van smaakvolle Mediterraanse gerechten en nog veel meer bij Restaurant Spice. Het vernieuwde restaurant Spice bevindt zich aan het Jansplein op een zeer centrale locatie in de stad. Een avondje uit eten bij Restaurant Spice is dan ook ideaal te combineren met een dagactiviteit in het centrum of het verkennen van het nachtleven dan de stad.

Binnen is het restaurant modern doch chique ingericht en buiten kunt u met uw drankje plaatsnemen op het verwarmde en beschutte terras. Vriendelijk personeel, een groot terras en heerlijke smaken voor een zeer redelijke prijs zorgen ervoor dat een diner bij dit restaurant een mooi pakket biedt!

Op het menu staan onder andere heerlijke gerechten zoals Ossobucco, Kreeft, Carpaccio, Fritto Misto en Tournedos Spice.

Wilt u graag een gezellige avond uit eten beleven met vrienden, familie of collega’s in het stadshart van Arnhem? Dan bent u bij Restaurant Spice helemaal aan het juiste adres. Vergeet uw dinercheque niet mee te nemen en bereid u voor op een gezellige culinaire avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10