Restaurant Trivio

Dinerbon Arnhem Restaurant Trivio
Adres
Jacob Cremerstraat 103
6821DC Arnhem
Telefoon
026 8482299
Dinerbon Arnhem Restaurant Trivio

Restaurant Trivio is een bar en restaurant bij elkaar. Wij zijn gelegen in het de wijk Sint Marten/ Sonsbeek in Arnhem. Wij zijn gevestigd aan het Graaf Ottoplein, waar onze naam vanaf is geleid. We beschikken over twee verdieping, waardoor er bijna altijd ruimte voor jou is. Ben je met een groep groter dan acht mensen? Maak dan voor de zekerheid een reservering om zeker te zijn van je plekje. Op de eerste verdieping bevind zich de food bar, waar het altijd gezellig is. Je kan hier geniet van een kop koffie met taartje of je kan hier je koffie met taartje ophalen en dit allemaal met je dinerbon of dinercheque. Op onze tweede verdieping is het restaurant die uitzicht heeft over het Sonsbeekpark. In de zomermaanden beschikken wij over een extra terras tussen bomen.

Onze keuken is overwegen frans- mediterraans met een eigentijdse twist. In onze gerechten verwerken we zo veel mogelijk streekproducten. We hebben wisselende gerechtjes. Drie kleine gerechten staan gelijk aan een volledig diner. Je kan bij ons ook gewoon dineren, waarbij je de keuze hebt uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Ook kunt u laten verassen door ons menu per tafel. Dit concept laat je tijdens je gezellig diner niet bezig houden met keuze stress, maar met juist met gezelschap met wie je bent. Graaf Otto beschikt ook over een uitgebreid assortiment bieren, Gin Tonics en nog veel meer lekker drankjes!

Kom gauw je dinerbon of dinercheque bij ons verzilveren! Reserveren kan vanaf twee personen en dit doe je online of door te bellen naar 026-848 22 99. Tot zien bij Graag Otto! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10