Ristorante Donatellos Arnhem

Dinerbon Arnhem Ristorante Donatellos Arnhem
Adres
Jansplein 50
6811GD Arnhem
Telefoon
026 4437444
Dinerbon Arnhem Ristorante Donatellos Arnhem
Dinerbon Arnhem Ristorante Donatellos Arnhem
Dinerbon Arnhem Ristorante Donatellos Arnhem

Wilt u eens lekker ongecompliceerd uit eten gaan bij een goede Italiaan in het mooie Arnhem? Dat kan nu met uw dinerbon bij Restaurant Donatello’s. In dit sfeervolle restaurant kunt u alle pure smaken van de Italiaanse cuisine ontdekken. Vele liefhebbers van de Italiaanse keuken bezochten voor u al dit restaurant en vele van hen komen nog steeds met veel plezier terug. Dat moet toch iets goeds betekenen, en bij Restaurant Donatello’s zijn ze hier dan ook zeer zeker trots op. Restaurant Donatello’s vindt u naast in Arnhem nog in drie andere steden, namelijk in Maastricht, Nijmegen en Leiden. Voor een echte Italiaanse ervaring met uw dinercheque bent u bij Donatello’s altijd op uw plek.

In de keuken van restaurant Donatello’s koken de Italiaanse chefs iedere avond vol passie en zo toveren zij voor u de meest smaakvolle diners op tafel. U mag hierbij zelf ook een beetje meedoen. U kunt bij uw bezoek met uw dinerbon namelijk uw ideale pizza samenstelling met toppings naar keuze! Zo kunt u zelf de meest bijzondere creaties samenstellen. Bent u niet zo creatief met smaken, dan staan er natuurlijk ook vele heerlijke pizza’s van de chefs op het menu. De Italiaanse keuken staat naast pasta en pizza ook bekend om de heerlijke vlees en vis gerechten. Als afsluiter bestelt u een lekkere tiramisu en een verse espresso!

Wilt u graag met uw gezelschap Italiaans genieten bij een gezellig en laagdrempelig restaurant op een leuke plaats in Arnhem? Dan is Restaurant Donatello’s echt een aanrader voor u. Vergeet uw dinercheque niet mee te nemen en beleef een sfeervolle avond vol van smaak in dit gezellige restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10