Troya Restaurant

Dinerbon Arnhem Troya Restaurant
Adres
Rijnkade 53
6811 HB Arnhem
Telefoon
026 - 3515514
Dinerbon Arnhem Troya Restaurant
Dinerbon Arnhem Troya Restaurant

Geachte bezoeker, heeft u een Diner Cadeau dinerbon? Kom eens kennismaken met de Turkse eetervaring op een fantastische locatie! Ons sfeervol ingerichte restaurant is namelijk prachtig gelegen aan de Rijnkade in een lekker rustige omgeving die u makkelijk met openbaar vervoer of eigen vervoer kunt bereiken.

Bij ons serveren we de meest heerlijk Turkse voor- en hoofdgerechten waarvoor we worden geroemd in Arnhem en verder. Bij ons kunt u uw hart ophalen met de meest heerlijke Turkse vis- en vleesgerechten.  Ons restaurant is sfeervol ingericht en prachtig gelegen aan de Rijnkade. De locatie heeft een lekkere rustige omgeving en is makkelijk bereikbaar. Ons gezellige en sfeervolle terras kijkt uit over de prachtige John Frost brug aan de ene zijde en de Nieuwe Brug aan de andere zijde. Ook voor een besloten terras bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Hier kunt u heerlijk dineren in een meer besloten setting. Verder beschikken wij over een rookvrije serre waar in de koude wintermaanden een heerlijk knapperend vuurtje aan staat. Ons personeel staat voor u klaar om uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen. Stap eens binnen met uw dinercheque van DinerCadeau en laat u verrassen door de gastvrijheid van Troya.

Het prachtige uitzicht en het uitstekende etentje zorgen er voor dat u met een glimlach naar huis gaat. Maak van uw bezoek aan Troya het perfecte avondje uit. Of u nou met vrienden, familie bent of gewoon een lekker etentje voor twee personen wilt, u bent meer dan welkom. Ook met uw Dinerbon van DinerCadeau!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10