Walids

Dinerbon Arnhem Walids
Adres
Van Muijlwijkstraat 21
6828 BP Arnhem
Dinerbon Arnhem Walids
Dinerbon Arnhem Walids

De Afrikaanse keuken is er een van zeel veel verschillende heerlijke smaken, kleuren, geuren en culinaire tradities. Wist u dat u nu met uw dinerbon de kans heeft om bij verschillende Afrikaanse restaurants in Nederland de verschillende keukens uit de verschillende regio’s van dit werelddeel te gaan ontdekken? Zo bent u bijvoorbeeld welkom met uw dinercheque bij Walid’s restaurant, het gezelligste Portugese en Zuid-Afrikaanse familierestaurant van Arnhem. U vindt Walid’s restaurant aan de Van Muijlwijkstraat 21. Het restaurant is erg licht en is modern ingericht. Onder andere hangt er aan de muur een prachtig mozaïek en de stoelen hebben alle kleuren van de regenboog.

Bij Walid’s restaurant kunt u kiezen of u uw bestelling gezellig in het restaurant opeet of dat u het meeneemt naar huis. In beide gevallen is het smullen geblazen met uw dinerbon. Op het menu vindt u bijzondere gerechten. Het doel van Walid’s is om de ‘deel’-cultuur die heerste thuis in Soedan, waar Walid vandaan komt, over te brengen op de mensen in Nederland. Bij Walid’s kan u daarom samenkomen met vrienden en familie en de heerlijkste gerechten delen. De gerechten worden allemaal bereid van eerlijke en pure producten, omdat dit de basis is voor smaakvol en gezond eten.

Eten verbindt de mensen met elkaar en dat is waar Walid’s restaurant voor staat. Wilt u dit graag zelf beleven, kom dan snel een keer langs met uw gezelschap in het restaurant en geniet met uw dinercheque van het beste dat de Portugese en de Zuid-Afrikaanse keuken te bieden hebben. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10