In de Groene Jager

Dinerbon Barchem In de Groene Jager
Adres
Ruurloseweg 2
7244 AV Barchem
Telefoon
0573 - 441201
Dinerbon Barchem In de Groene Jager
Dinerbon Barchem In de Groene Jager
Dinerbon Barchem In de Groene Jager

Met uw Dinerbon kunt u in Barchem genieten van typisch Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid in restaurant In de Groene Jager. In de Groene Jager heeft als café ook de functie van lokaal ontmoetingspunt. Het gevolg daarvan is dat er een heerlijke gemoedelijke sfeer hangt. Deze functie vervult het gebouw waar In de Groene Jager is gevestigd al een flinke tijd. Al in 1860 huisde er een hotel in dit gebouw. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het gebouw door oorlogsschade afgebrand. In 1949 werd het herbouwd en kreeg het de naam In de Groene Jager terug. In 1966 is het overgenomen door de huidige uitbaters, die enkel rust, gemoedelijkheid en kleinschaligheid voor ogen hadden. Deze kernwaarden uiten zich vooral in het vriendelijke en attente personeel  en in de gezellige inrichting. Met uw Dinerbon kunt u van onze moderne menukaart genieten, waarmee we een authentiek streekmenu voeren. Daar komt nog eens bij dat In de Groene Jager op een mooie, landelijke plek in de Achterhoek ligt. Vanuit het restaurant kunt u diverse fiets- en wandeltochten maken die u langs veel bezienswaardigheden lijden. Probeer bijvoorbeeld de Kastelenroute, die langs een aantal mooie kastelen loopt.

Met uw Dinerbon kunt u dus ontspannen samenkomen in ons restaurant, of een actieve dag in de buitenlucht op gezellige wijze afronden. Onze menukaart bevat veel lokale gerechten. Denk dan bijvoorbeeld aan gebraden vlees, sliertjessoep en griesmeelpudding. Uiteraard nog een hoop andere heerlijke gerechten staan ook op de kaart. 

Kom gezellig langs in de Achterhoek met uw Dinercheque en breng een ontspannen bezoek aan In de Groene Jager. Hopelijk tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10