Bij 't Raadhuys

Dinerbon Barneveld Bij 't Raadhuys
Adres
Raadhuisplein 46
3771 ER Barneveld
Telefoon
0342-434475
Dinerbon Barneveld Bij 't Raadhuys
Dinerbon Barneveld Bij 't Raadhuys

Ooit begonnen als lunchroom, maar inmiddels een gevestigde naam voor heerlijke lunch en diner in Barneveld is Bij ‘t Raadhuys. Dit is een gezellig en intiem restaurant waar u terecht kunt voor lunch en diner. Het zit gevestigd in een prachtig monumentaal pand wat zorgt voor een natuurlijk en warme sfeer. Kom dit ook ervaren met uw dinerbon of dinercheque.

Bij restaurant Bij ‘t Raadhuys bent u welkom voor een kop koffie, lunch, borrel of uitgebreid diner, het is allemaal mogelijk bij ons. Het is onze passie om u een leuke tijd bij ons te bezorgen. Dat betekent het lekkerste eten in combinatie met warm en huiselijke service. In de lente en zomer kunt u genieten van onze binnentuin die u voor even het gevoel geeft dat u in Zuid-Europa zit. Onze menukaart is zo samengesteld dat wij voor ieder wat wils hebben, op elk moment van de dag. Zo hebben wij heerlijke broodjes en focaccia’s, kleinere gerechten voor de kinderen, voorgerechten zoals carpaccio en een heerlijke avondhap waar u kunt kiezen uit onder andere sate, warme beenham, zalmfilet en nog veel meer. En het mooie is, u kunt al onze gerechten de hele dag door bestellen. Naast onze lunch en diner menu kunt u bij ons ook langskomen voor een high wine of high tea.

Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt? Breng dan snel een bezoekje aan ons restaurant in Barneveld. Met trots, passie en liefde ontvangen wij u. Met uw dinerbon of dinercheque beleeft u bij ons een sfeervol, intiem en smaakvol lunch of diner. Wij hopen u snel te mogen ontvangen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10