Grand Cafe Kuhlman

Dinerbon Barneveld Grand Cafe Kuhlman
Adres
Torenplein 15
3772XC Barneveld
Telefoon
0342 434936
Dinerbon Barneveld Grand Cafe Kuhlman
Dinerbon Barneveld Grand Cafe Kuhlman
Dinerbon Barneveld Grand Cafe Kuhlman

Welkom bij Grand Café Kuhlman, een sfeervol restaurant in het mooie Barneveld. U bent bij dit leuke en altijd gezellige Grand Café van harte welkom met uw dinerbon voor een lunch, een kopje koffie of een lekker diner. Het restaurant bevindt zich op een centrale locatie, waardoor een bezoek aan het restaurant met uw dinercheque prima te combineren is met een andere leuke activiteit in het centrum van Barneveld. U kunt plaatsnemen binnen in het restaurant in een van de zilverkleurige zetels of u kunt uw diner of drankje nuttigen op het van de wind afgeschermde terras, vanaf waar u de omgeving goed in de gaten kunt houden!

Bij Grand Café Kuhlman wordt gewerkt met eerlijke en verantwoorde producten. Zo heeft het grand café onder andere een samenwerking met bedrijven als Eco Fields, Wijnwinkel Barneveld en Echte Bakker van der Veer. Op die manier kunt u in het restaurant genieten van smaakvolle en pure gerechten waarvan u weet dat alle ingrediënten van een duurzame afkomst zijn. Dat maakt uw diner met uw dinerbon bij Grand Café Kuhlman nog net even wat lekkerder! Kom proeven van de heerlijke gerechten met vlees, vis of vegetarische ingrediënten en laat u ook door de bediening informeren over de lekkerste bijpassende wijnen.

Voor een avond culinair plezier in Barneveld bent u bij Grand Café Kuhlman echt aan het juiste adres. Het team van Kuhlman hoopt u dan ook spoedig te kunnen verwelkomen in hun geliefde grand café. Vergeet daarbij nu om ook uw dinercheque mee te nemen want zoals u weet kunt u daarmee de rekening betalen na een geslaagd diner!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10