Leyali

Dinerbon Barneveld Leyali
Adres
Burgemeester Kuntzelaan 34
3771EP Barneveld
Telefoon
0342 750555
Dinerbon Barneveld Leyali
Dinerbon Barneveld Leyali
Dinerbon Barneveld Leyali

Een bijzonder combinatie tussen de Arabische en Italiaanse keuken vindt u bij Leyali in Barneveld. Hier kunt u terecht voor de klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken en bijzondere en verrassende gerechten uit de Arabische keuken. Met uw dinerbon of dinercheque bent u hier van harte welkom voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner.

Bij ons is iedereen welkom en daarom hebben wij voor iedereen wat wils. Voor de mensen die graag hun culinaire blik willen verruimen hebben wij de lekkerste Arabische gerechten bereid op Irakese wijze. Zo zult u bijvoorbeeld falafel, baklava en kebab wel herkennen maar er is nog zoveel meer. Verwachte gerechten met een rijke smaak en heerlijk gekruide groente, vlees en vis. Voor de mensen die toch liever dichterbij huis blijven hebben wij Italiaanse klassiekers op kaart zoals heerlijke pasta’s en pizza’s. Zo zorgen wij er voor dat er voor iedereen wat lekkers te vinden is op onze kaart en iedereen tevreden naar huis gaat.

Wees welkom bij Leyali in Barneveld voor een Arabisch-Italiaanse ervaring. Een bijzondere combinatie met uw dinerbon of dinercheque. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag voor lunch en diner of gewoon een kopje koffie. Ons team ontvangt u met open armen en helpt u graag bij het maken van uw keuze.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews