De Sprokkelaar

Dinerbon Beek De Sprokkelaar
Adres
Sint Jansgildestraat 77
7037 AW Beek
Telefoon
0316 846923
Dinerbon Beek De Sprokkelaar
Dinerbon Beek De Sprokkelaar
Dinerbon Beek De Sprokkelaar

Ben je op zoek naar een gezellig eetcafé in het oosten van het land, vlakbij de grens met Duitsland? Eetcafé de Sprokkelaar in Beek (gemeente Montferland) heet je van harte welkom! Dit is de ideale horecagelegenheid om je Dinerbon te besteden en te genieten van een heerlijk diner: met vrienden, familie of samen met je partner. In 2018 is de Sprokkelaar overgenomen door 2 jonge ondernemers. Naast een café en eetcafé is er nu ook een grote zaal voor feesten en partijen.

De Sprokkelaar staat bekend om de verrukkelijke pannenkoeken die je er kunt eten. Met je Dinercheque kun je dus ook genieten van een goede pannenkoek. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op het pannenkoekenmenu. Ga je voor een pannenkoek met kaas of spek of toch liever voor een special? Op de kaart staan veel bijzondere pannenkoeken, bijvoorbeeld de pannenkoek met beenham, de pannenkoek met kip en de pannenkoek met gerookte zalm. Natuurlijk staan er ook voldoende andere maaltijden op de menukaart van de Sprokkelaar. De varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus zijn favoriet bij veel gasten. Houd je van oosters? Kies dan voor de satéspies met satésaus en kroepoek. Visliefhebbers opgelet: op het menu staan o.a. gamba's in warme knoflooksaus, een stoofpotje van diverse soorten vis en gebakken zalmmoot met hollandaisesaus.

De Sprokkelaar is gezellig ingericht, de sfeer is er bourgondisch en bijna huiselijk. Met mooi weer profiteer je van je Dinerbon van een voedzame pannenkoek of krokante schnitzel op het terras. Ga je lekker in de zon zitten of toch liever beschut onder een parasol?

Eetcafé de Sprokkelaar is gevestigd aan de Sint Jansgildestraat in Beek. Ben je klaar voor een leuke avond uit met je Dinercheque? Reserveer dan nu alvast een plekje. Je kunt je reservering doorgeven via de website. Gebruik dan het contactformulier. Je kunt ze ook bellen of mailen. Het aardige personeel helpt je graag verder, ook als je eerst meer informatie wil over deze horecagelegenheid. Het eetcafé is geopend van dinsdag tot en met zondag. Op dinsdag tot en met zaterdag ben je welkom van 12.00-0.00 uur en op zondag van 12.00-21.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10