Restaurant De Bourgondier

Dinerbon Beek Restaurant De Bourgondier
Adres
Arnhemseweg 11
7037CX Beek
Telefoon
0316 - 200 202

In het gezellige Beek ligt het sinds kort gefuseerde restaurant, genaamd Restaurant De Bourgondiër. Dit is een bekend restaurant in Montferland en zelfs ver daarbuiten. U kunt hier terecht voor een afhaalmaaltijd, maar ook voor een uitgebreid dinerbuffet, of een lunch. Vanzelfsprekend kunt u betalen met uw Dinerbon.

Komt u uit de omgeving van Beek? Dan heeft u vast al goede verhalen gehoord over De Bourgondiër. Maar ook als u niet uit de directe omgeving komt bent u natuurlijk van harte welkom met uw Dinercheque. Het zeer vriendelijke personeel zal u direct op uw gemak stellen. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u hier echt lekker bourgondisch genieten. In de middag zijn er heerlijke lunches te verkrijgen. Neemt u hiervoor een kijkje op de lunchkaart. En in de avond is er vanaf 17 uur een uitgebreid buffet waar u zelf uw diner samen kunt stellen. De voorgerechten bestaan uit heerlijke koude hapjes met verschillende soorten vis, salades en groentes. Maar u kunt ook gaan voor een warme soep of een pasteitje met ragout. Tijdens het hoofdgerecht heeft u de keuze uit gerechten met rundvlees, varkensvlees, kip en allerlei vissoorten. Allemaal op heerlijke wijze geprepareerd! Bovendien zijn gedurende het jaar ook verschillende seizoensgebonden specialiteiten. Vergeet alleen niet om nog wat plek over te houden voor de verrukkelijke nagerechten! En tegen de tijd dat u wilt betalen kunt u uw dinerbon tevoorschijn halen.

Heeft u een dinercheque cadeau gekregen, en woont of verblijft u in de omgeving van Beek? Dan is De Bourgondier de plek voor u om naar toe te gaan!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews