Eeterij De Lierderhoeve

Dinerbon Beekbergen Eeterij De Lierderhoeve
Adres
Spoekweg 49
7361TM Beekbergen
Telefoon
(055) 506 14 58
Dinerbon Beekbergen Eeterij De Lierderhoeve
Dinerbon Beekbergen Eeterij De Lierderhoeve
Dinerbon Beekbergen Eeterij De Lierderhoeve
Dinerbon Beekbergen Eeterij De Lierderhoeve

Eeterij De Lierderhoeve is het gezellige familierestaurant van Vakantiepark Lierderholt. Het restaurant ligt net buiten Beekbergen, midden op de Veluwe. Dit is dus de ideale bestemming om lekker te gaan eten tijdens een weekendje weg. Of als u even Apeldoorn wilt inruilen voor de frisse buitenlucht… Neem wel uw Dinerbon mee!

U kunt in het zomerseizoen dagelijks bij Eeterij De Lierderhoeve terecht voor een lunch, borrel of diner. Buiten het seizoen is het restaurant geopend van donderdag tot zondag. U kunt er het hele jaar terecht met uw Dinerbon. Het restaurant wordt al 65 jaar lang zeer gewaardeerd door haar gasten, met name vanwege de knusse Veluwse sfeer. Populair zijn de ‘’Lierderholtse hoedjes’’; champignons gevuld met kruidenkaas en gegratineerd met kruidenboter en oude kaas. De menukaart bestaat uit een aantal klassieke gerechten, aangevuld met een aantal moderne gerechten. Onder de klassiekers vindt u bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinercheque varkenshaasmedaillons, kogelbiefstuk en zalmfilet. Heeft u ook zin in een lekker drankje? Eeterij De Lierderhoeve schenkt een aantal smaakvolle wijnen en bieren. Een speciaal streekbiertje die u moet proberen is de ‘’Veluwse Schavuyt’’. Sluit de maaltijd af met een lekker dessert óf een aangeklede koffie, met of zonder digestief!

Bent u avontuurlijk ingesteld, ga dan voor een verassingsmenu. Dit kan ook met uw Dinercheque. Dan stelt de chef-kok een uniek menu voor u samen met de mooiste producten van het seizoen en uit de streek. Waar liefde de tafel dekt, smaakt het eten het best!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10